Ηλίας Βρεττός live Tulum

Ο Ηλίας Βρεττός live στο Tulum Resto Bar στην παραλία Στόμιο

Τη Δευτέρα θα “φυσήξει έρωτας βοριάς” στο Tulum Resto Bar που υποδέχεται τον Ηλία Βρεττό για ένα μοναδικό καλοκαιρινό live Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Ηλίας Βρεττός πρόκειται να τραγουδήσει την ερχόμενη Δευτέρα 8/8 στο Tulum Resto Bar στην παραλία Στόμιο Οξύλιθου, μπροστά στους θαυμαστές του. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα beach party της χρονιάς σε […]

Τη Δευτέρα θα “φυσήξει έρωτας βοριάς” στο Tulum Resto Bar που υποδέχεται τον Ηλία Βρεττό για ένα μοναδικό καλοκαιρινό live

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Ηλίας Βρεττός πρόκειται να τραγουδήσει την ερχόμενη Δευτέρα 8/8 στο Tulum Resto Bar στην παραλία Στόμιο Οξύλιθου, μπροστά στους θαυμαστές του. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα beach party της χρονιάς σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tulum Evia Greece (@tulum_beachbar)

Ο Ηλίας Βρεττός Έχει υπάρξει δύο φορές υποψήφιος στα βραβεία Mad Video Music Awards και συνολικά εξέδωσε 5 άλμπουμ, 8 σινγκλ και EP και 2 άλλα τραγούδια . Συμμετείχε και στην εκπομπή Eurostar της ΕΡΤ (για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision το 2004). Κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Μακρόπουλος, ενώ έχει εμφανιστεί και σε διάφορα γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945409618

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tulum Evia Greece (@tulum_beachbar)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top