Ο ασιατικής καταγωγής chef Edgar Acosta δημιούργησε υπέροχα πιάτα σε μια βραδιά sushi που διοργανώθηκε με επιτυχία από τους ανθρώπους του Kaiyo. O Edgar Acosta με απίστευτη σεμνότητα και ειλικρινές πάθος για την ασιατική κουζίνα πρωταγωνίστησε στο sushi night του Kaiyo, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, και γοήτευσε με τα μυστικά του ασιατικού γαστρονομικού πολιτισμού που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, την πόλη μας και το νησί μας.
Ο ίδιος ο chef έχει ως θεμελιώδη φιλοσοφία να παρασκευάζει αγαπημένο φαγητό το οποίο αντανακλά τις ρίζες του. Σε αυτό δίνει όλη του την ψυχή, το είναι του, και εναποθέτει ολόκληρη την ενέργειά του, με απώτερο στόχο το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Η κουλτούρα της κουζίνας του έχει μια διαδρομή 22 χρόνων με σταθμούς τον Αστέρα Βουλιαγμένης, το διάσημο Nobu, το Grecotel, το Santa Marina, το Καζίνο Βελιγραδίου όπως και το Starwood.
Στο ολοκαίνουργιο μενού του Kaiyo, το οποίο έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Edgar Acosta, επιδιώκει να μεταλαμπαδεύσει μια επιτηδευμένη φιλοσοφία που δεν είναι άλλη από την αγάπη του για τις ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις. Διδάσκοντας το προσωπικό του Kaiyo και δημιουργώντας μαζί τους, επιθυμεί να κατακτήσει το κοινό της Χαλκίδας αλλά και ολόκληρου του νησιού μας με άξονα το πλεονέκτημα που διαθέτει η Εύβοια και δεν είναι άλλο από τα ψάρια του Ευβοϊκού.
Με έμφαση στις καλύτερες πρώτες ύλες, μας προτείνει 3 πιάτα από το μενού του Kaiyo που φέρουν την υπογραφή του και πρόκειται για το Salmon Teriyaki, το οποίο έχει μεσογειακές επιρροές, το Bao Bun με τραγανιστή γαρίδα και το Tuna Tataki που έχει έντονη την απόχρωση των ψαριών του Ευβοϊκού Κόλπου.
Στο καλύτερο σουσάδικο της πόλης, με το όνομα Kaiyo, που στα ιαπωνικά σημαίνει ωκεανός, και σε ένα μινιμαλιστικό σκηνικό στο οποίο κυριαρχεί το λευκό χρώμα και το design πλακάκι, ο chef Edgar Acostaμας ετοίμασε και πιάτα με άρωμα, χρώμα και γεύση εντελώς χριστουγεννιάτικη και άκρως εορταστική.
Το Inside out Roll με mix salmon με βάση το παντζάρι εντυπωσιάζει με το υπέροχο χρώμα και τη δροσιστική γεύση, ενώ το ρολάκι spicy fried tuna με βάση το chili ολοκληρώνει τις γιορτινές προτάσεις του chef Edgar Acosta του οποίου οι επιλογές χαρακτηρίζουν το fusion style του Kaiyo.
H ασιατική κουζίνα του Kaiyo φέρνει τη συγκεκριμένη κουλτούρα στην πόλη μας και δημιουργεί μια γαστρονομική τάση προτείνοντας μια fusion γευστική εμπειρία σε όλους μας. Το Kaiyo είναι δημιούργημα του επιχειρηματία Θεοδόση Γεωργουλόπουλου ο οποίος και κρύβεται πίσω από αυτήν την επιτυχημένη επιχειρηματική προσπάθεια. Το project Kaiyo αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και συνάμα το πάθος του κυρίου Γεωργουλόπουλου.