Γιώργο Θεοφάνους Χαλκίδα live Sarok Seaside Euphoria

Ο Γιώργος Θεοφάνους στη Χαλκίδα σε ένα μοναδικό live στο Sarok

Ένα μοναδικό live με τον Γιώργο Θεοφάνους θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Χαλκίδας την Κυριακή 5/11 στο Sarok Seaside Euphoria Ο συνθέτης των επιτυχιών Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Στέλλα Καλλή, συγκεντρώνει τα αγαπημένα τραγούδια του και παρουσιάζει μία μοναδική live βραδιά στον απόλυτο προορισμό της παραλίας της Χαλκίδας, στο Sarok Seaside […]

Ένα μοναδικό live με τον Γιώργο Θεοφάνους θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Χαλκίδας την Κυριακή 5/11 στο Sarok Seaside Euphoria

Ο συνθέτης των επιτυχιών Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Στέλλα Καλλή, συγκεντρώνει τα αγαπημένα τραγούδια του και παρουσιάζει μία μοναδική live βραδιά στον απόλυτο προορισμό της παραλίας της Χαλκίδας, στο Sarok Seaside Euphoria.

Μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους θα βρίσκονται η Στέλλα Καλλή, η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής μαζί με την ορχήστρα του CASH.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Theofanous (@theofanousg)

Κυριακή 5/11 στις 22:00 στο Sarok Seaside Euphoria

Βουδούρη 2, Χαλκίδα

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top