Γιάννης Σφαιρόπουλος Βόρεια Εύβοια

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στηρίζει την Βόρεια Εύβοια

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ καλεί όλους μας να βοηθήσουμε για να επουλωθούν οι πληγές των πρόσφατων πυρκαγιών στην Βόρεια Εύβοια. Στο πλαίσιο της καμπάνιας στήριξης και προβολής της βόρειας Εύβοιας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στέλνει το μήνυμα του και ζητά από όλους μας να σταθούμε δίπλα στην Βόρεια Εύβοια και τους κατοίκους […]

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ καλεί όλους μας να βοηθήσουμε για να επουλωθούν οι πληγές των πρόσφατων πυρκαγιών στην Βόρεια Εύβοια.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας στήριξης και προβολής της βόρειας Εύβοιας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στέλνει το μήνυμα του και ζητά από όλους μας να σταθούμε δίπλα στην Βόρεια Εύβοια και τους κατοίκους της, οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν τον εφιάλτη των πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού.

Στο σχετικό βίντεο, όπου συμμετέχουν και παιδιά από την Ακαδημία μπάσκετ της Ιστιαίας, ο έμπειρος προπονητης εξηγεί πως οι πληγές της περιοχής μπορούν να επουλωθούν με την βοήθεια όλων μας.

Το εν λόγω video προβλήθηκε σε κεντρικό σημείο του Tel Aviv, παρουσία δημοσιογράφων αλλά και επίσημης αντιπροσωπείας της Maccabi Tel Aviv, προεξέχοντος του θρυλικού αρχηγού της Doron Jamchi αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Δείτε το όμορφο βίντεο

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/o9e-wPxZ89E”]

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top