Ο Απόστολος Αποστολάκος, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ, για τη Γιορτή Σαρδέλας

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας είναι διοργανωτής της Γιορτής της Σαρδέλας στη Χαλκίδα, και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Απόστολος Αποστολάκος τοποθετήκε για την 1η Γιορτή Σαρδέλας και Γαστρονομίας στην πόλη της Χαλκίδας. “Ο ΟΚΑΑ μέσα από το ρόλο του στο σύνολο της εφοδιαστική αλυσίδας για νωπά και φρέσκα προϊόντα θεωρεί μέγιστη υποχρέωση του […]

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας είναι διοργανωτής της Γιορτής της Σαρδέλας στη Χαλκίδα, και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Απόστολος Αποστολάκος τοποθετήκε για την 1η Γιορτή Σαρδέλας και Γαστρονομίας στην πόλη της Χαλκίδας.

“Ο ΟΚΑΑ μέσα από το ρόλο του στο σύνολο της εφοδιαστική αλυσίδας για νωπά και φρέσκα προϊόντα θεωρεί μέγιστη υποχρέωση του να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα. Στα πλαίσια αυτά ,διοργανώσεις που προάγουν την τοπική γαστρονομία και τα αλιευτικά προϊόντα του Ευβοϊκού ,είναι στις προτεραιότητες μας να τα προβάλουμε. Θεωρούμε την συμβολή των αλιέων και των εμπόρων πολύ σημαντική και θα συνεχίσουμε με το σύνολο των ενεργειών μας να τους στηρίζουμε, στο δύσκολο εξωτερικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη πολέμου στην ευρύτερη ζώνη και την πρωτόγνωρη ενεργειακή κρίση.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top