Κανάκης ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει οργισμένος την κατάσταση του ΕΠΑΛ Χαλκίδας

“Άστραψε και βρόντηξε” για την επικίνδυνη κατάσταση του κτιρίου του ΕΠΑΛ Χαλκίδας ο Αντώνης Κανάκης, ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση της δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open TV “Ανοιχτή Επικοινωνία” που φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα κτιριακά προβλήματα του ΕΠΑΛ Χαλκίδας. Άλλη μία διαφορετική εκπομπή έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα […]

“Άστραψε και βρόντηξε” για την επικίνδυνη κατάσταση του κτιρίου του ΕΠΑΛ Χαλκίδας ο Αντώνης Κανάκης, ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση της δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open TV “Ανοιχτή Επικοινωνία” που φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα κτιριακά προβλήματα του ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Άλλη μία διαφορετική εκπομπή έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, και στην εκπομπή που προβλήθηκε την Τρίτη 14 Μαρτίου σχολίασαν την κατάσταση στα ελληνικά σχολεία.

Στην έναρξη του θέματος για τις σχολικές μονάδες της Ελλάδας ο γνωστός παρουσιαστής είπε: “Το είχα ξαναπεί για το περιστατικό που ένα παιδί στις Σέρρες, έστειλε η μητέρα του το παιδί της στο σχολείο, στο σχολείο το έστειλε, και έχασε τη ζωή του μέσα στο σχολείο και πέρασε από την χώρα μας και έγινε είδηση για μία – δύο μέρες και εξαφανίστηκε. Και σκέφτεσαι και λες, είναι δυνατόν να εξαφανίστηκε αυτό το πράγμα; Είναι δυνατόν αυτό το γεγονός να μην προκάλεσε αυτό το γεγονός μια τρομακτική αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα και κυρίως ενημερωτικά; Όμως, έφυγε! Δείτε σε ποιο σχολείο και δεν είναι το μοναδικό, γιατί όλοι ξέρουμε, όπως και η υπουργός, ήξερε και ξέρει, ότι τα σχολεία σε αυτή τη χώρα είναι ερείπια, επικίνδυνα κτίρια και παρόλα αυτά δεν έχουν κάνει τίποτα για όλα αυτά. Από την στιγμή που το υπουργείο παιδείας βρίσκεται επικεφαλής σε όλες τις δομές που αφορούν την παιδεία, δεν έχουν κάνει τίποτα για την ασφάλεια των κτιρίων. Και έτσι έχασε το παιδί την ζωή του τότε στις Σέρρες και τώρα δείτε αυτό…”

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/vKps5CYJXaA?t=574″]

Πως σχολίασε την είδηση για το ΕΠΑΛ Χαλκίδας και την τοποθέτηση της δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα:

“Και η απάντηση είναι, το σχολείο λειτουργεί έτσι 30 χρόνια. Και αφού λειτουργεί έτσι 3ο χρόνια, δηλαδή σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτή η είδηση και το απόσπασμα μου είδαμε, αυτή τη στιγμή το σχολείο ελέγχεται δομικά, στατικά, ελέγχεται σαν κτίριο, θα πέσει – δεν θα πέσει, χρειάζεται έργα κλπ. και ενώ ελέγχεται το κτίριο, τα παιδιά είναι μέσα κανονικά και κάνουν μάθημα κανονικά! Και η απάντηση είναι, “ε 30 χρόνια έτσι είναι, τώρα γιατί να πέσει”.

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/vKps5CYJXaA?t=707″]

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top