Αλ Πατσίνο Μίκη Θεοδωράκη
Αλ Πατσίνο © EPA/WILL OLIVER

Ο Αλ Πατσίνο αποχαιρέτησε τον Μίκη Θεοδωράκη

Ο Αλ Πατσίνο αποχαιρέτησε και εκείνος με τη σειρά του τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ θυμάται τη συνεργασία τους το μακρινό 1973, για την ταινία Σέρπικο. «Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα τη μουσική για το Σέρπικο. Ήταν στο γραφείο του παραγωγού στο Μανχάταν, στον 16ο όροφο που είχαμε θέα τον ορίζοντα, και τότε έπαιξε το […]

Ο Αλ Πατσίνο αποχαιρέτησε και εκείνος με τη σειρά του τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ θυμάται τη συνεργασία τους το μακρινό 1973, για την ταινία Σέρπικο. «Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα τη μουσική για το Σέρπικο. Ήταν στο γραφείο του παραγωγού στο Μανχάταν, στον 16ο όροφο που είχαμε θέα τον ορίζοντα, και τότε έπαιξε το σάουντρακ. Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε», ανέφερε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αλ Πατσίνο, στο MEGA.

«Όταν άκουσα τη μουσική του εκείνο το βράδυ στην πραγματικότητα είπα “το ‘χει, έχει την ταινία, το ”πιασε… ουάου”!. Αυτή είναι η ανάμνησή μου. Όπως βέβαια και η μουσική για τον Ζορμπά καθώς και για άλλα θέματα ταινιών που έγραψε στην καριέρα του. Τι χάρισμα. Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε για πάντα», προσέθεσε ο Αλ Πατσίνο.

Ο διάσημος παραγωγός της ταινίας, Ντίνο Ντε Λαουρέντις, κόντρα στην γνώμη του σκηνοθέτη, Σίντνει Λιούμετ, ότι η ταινία μπορούσε να σταθεί χωρίς μουσική, επέμεινε και κέρδισε, με αποτέλεσμα στο τέλος η ταινία να μεγαλώσει κατά 14 λεπτά.

Η ταινία «Σέρπικο» που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 1973 εν πολλοίς καθιέρωσε ως πρωταγωνιστή, τον Αλ Πατσίνο. Αποτελεί πραγματική ιστορία και αφορά τα βιώματα του ομώνυμου αξιωματικού της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Φρανκ Σέρπικο.

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/r1DMnQHvN7A”]

 

Πηγή: athensvoice.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top