15χρονος Γιάννης Χαλκίδα

Ο 15χρονος Γιάννης από τη Χαλκίδα χρειάζεται την βοήθειά μας

Ο Γιάννης είναι 15 χρονών. Ένα χαμογελαστό παιδί, είναι η χαρά της παρέας, υπέροχος χορευτής και τραγουδάει πανέμορφα. Από την μία μέρα στην άλλη, Στη ζωή του Γιάννη δεν υπάρχει χώρος για σχολείο, εφηβικές σκανταλιές και ξενοιασιά. Αντιμετωπίζει ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια. Αυτή την στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης αλλά ο αγώνας […]

Ο Γιάννης είναι 15 χρονών. Ένα χαμογελαστό παιδί, είναι η χαρά της παρέας, υπέροχος χορευτής και τραγουδάει πανέμορφα. Από την μία μέρα στην άλλη, Στη ζωή του Γιάννη δεν υπάρχει χώρος για σχολείο, εφηβικές σκανταλιές και ξενοιασιά.

Αντιμετωπίζει ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια. Αυτή την στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης αλλά ο αγώνας θα είναι μεγάλος και οι ανάγκες πολλές και δυσβάσταχτες για την οικογένεια του.

Ο Γιάννης μας σταμάτησε να τραγουδά, οι βλάβες που προκλήθηκαν είναι μεγάλες αλλά μεγάλη είναι και η θέληση του για ζωή.

Έχει ανοιχτεί ο νόμιμος και απαραίτητος ερανικός λογαριασμός για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Ελάτε να του αποδείξουμε όλοι μαζί ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Γιάννη μας και να γίνει ένας σπουδαίος τραγουδιστής.

Ας δώσουμε όλοι μαζί την ευκαιρία στον Γιάννη να ζήσει τα εφηβικά χρόνια που του αξίζουν.

Τα χρήματα συγκεντρώνονται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top