Κωνσταντίνος Τσακαλίδης φωτογραφία Εύβοια
KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Νικητής ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης με την “Γυναίκα από την Εύβοια” και στα Siena International Photo Awards 2022

Ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης με την φωτογραφία «Γυναίκα από την Εύβοια» (Woman from Evia) είναι ο νικητής του διαγωνισμού Siena International Photo Awards 2022. «H φωτογραφία της χρονιάς προέρχεται από την Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Το πλάνο αποτυπώνει την απόγνωση της Κριτσιώπης Παναγιώτα, μιας 81χρονης γυναίκας, καθώς οι φλόγες πλησιάζουν στο σπίτι της …

Νικητής ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης με την “Γυναίκα από την Εύβοια” και στα Siena International Photo Awards 2022 Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης με την φωτογραφία «Γυναίκα από την Εύβοια» (Woman from Evia) είναι ο νικητής του διαγωνισμού Siena International Photo Awards 2022.

«H φωτογραφία της χρονιάς προέρχεται από την Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Το πλάνο αποτυπώνει την απόγνωση της Κριτσιώπης Παναγιώτα, μιας 81χρονης γυναίκας, καθώς οι φλόγες πλησιάζουν στο σπίτι της κατά τη διάρκεια των σφοδρών δασικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα το καλοκαίρι του 2021 και προκάλεσαν εκτεταμένες περιβαλλοντικές ζημιές», σημειώνεται στο δελτίο τύπου.

Η εικόνα επιλέχθηκε από δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες που στάλθηκαν από 140 χώρες και θα εκτεθεί στη Σιένα της Ιταλίας μέχρι 20 Νοεμβρίου μαζί με τις νικήτριες φωτογραφίες των 12 κατηγοριών του SIPA 2022.

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top