κύκλος εγγραφών Άβαντας Tae Kwo Do Χαλκίδα

Νέος κύκλος εγγραφών στον Άβαντα

Ο Άβαντας ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος Tae Kwo Do, στεγάζεται στην οδό Μεγασθένους 3, στη Χαλκίδα, ενώ οι προπονήσεις γίνονται σε ένα χώρο που πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους αθλητές, με τις απαραίτητες και κατάλληλες συνθήκες άθλησης, φροντίζοντας αν μη τι άλλο μικροί και μεγάλοι να […]

Ο Άβαντας ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος Tae Kwo Do, στεγάζεται στην οδό Μεγασθένους 3, στη Χαλκίδα, ενώ οι προπονήσεις γίνονται σε ένα χώρο που πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τους αθλητές, με τις απαραίτητες και κατάλληλες συνθήκες άθλησης, φροντίζοντας αν μη τι άλλο μικροί και μεγάλοι να αγαπήσουν το Tae Kwo Do.

Λειτουργούν τμήματα από 3.5 ετών όπου τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι εξασκούν την αδρή και λεπτή κινητικότητα, ισορροπία, ευλυγισία  που είναι μείζονος σημασίας για την καθημερινότητά τους, πάντα σε συνδυασμό με το Tae Kwo Do για το οποίο υπάρχει ένα ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα. Ο σύλλογος λειτουργεί καθημερινά από τις 15:30-21:30

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/3p1DPPOSeX4″]

 

Προσπαθώντας να προσφέρει τα μέγιστα στους αθλητές του ο Άβαντας δημιούργησε, ακριβώς δίπλα, από τον υπάρχοντα χώρο, μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση που λειτουργεί αφενός για τους αθλητές του με την ενδυνάμωση και βελτίωση της αθλητικής απόδοσής τους και αφετέρου για κάθε ασκούμενο με την προοπτική μιας καθημερινής γυμναστικής. Η υλοποίηση του γυμναστηρίου του Άβαντα προέκυψε σε συνεργασία με την Μαρία Ζαφειρίου, απόφοιτη Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητα στη κολύμβηση και αποσκοπεί στο να προσφέρει στιγμές αληθινής άσκησης και στο ευρύτερο κοινό.

 

Στόχος του head coach Μπάμπη Μαντά είναι ο Άβαντας Χαλκίδας να μεγαλώνει παιδιά με υγιή και δυνατή προσωπικότητα. Αν καταφέρουν αυτό, δηλαδή την καλλιέργεια χαρακτήρα, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ελπίζουν σε μια μεγάλη διάκριση. Άλλωστε ο προπονητής και ιδρυτής του Άβαντα μας το δηλώνει: «έχουμε την τεχνογνωσία και το μεράκι να τα καταφέρουμε».

Web: www.avantas.gr

Facebook: Avantas Tae Kwon Do

Instagram: avantastkd

YouTube: Avantas Tae Kwon Do

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top