Νεκρή χελώνα καρέτα - καρέτα Χαλκίδα
Photo by Brady Knoll from Pexels

Νεκρή χελώνα καρέτα – καρέτα στη Χαλκίδα – Εικόνες

Νεκρή εντοπίστηκε μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα στη Χαλκίδα, στην θάλασσα, στην περιοχή της Σουβάλας. Η θαλάσσια χελώνα είχε σπασμένο το καβούκι της πιθανότατα από προπέλα. Από την οικεία Λιμενική Αρχή η οποία κατέγραψε το γεγονός ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, η οποία εγκαίρως προχώρησε στην περισυλλογή της χελώνας για […]

Νεκρή εντοπίστηκε μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα στη Χαλκίδα, στην θάλασσα, στην περιοχή της Σουβάλας. Η θαλάσσια χελώνα είχε σπασμένο το καβούκι της πιθανότατα από προπέλα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή η οποία κατέγραψε το γεγονός ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου, η οποία εγκαίρως προχώρησε στην περισυλλογή της χελώνας για να ακολουθήσουν οι διαδικασίες για την υγειονομική της ταφή.

Ακολουθούν φωτογραφίες του GHETTO MAGAZINE:
@ www.ghettomagazine.gr
@ www.ghettomagazine.gr

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top