Νέα Στέγη Θέατρο Χαλκίδας

Νέα στέγη αποκτά το Θέατρο Χαλκίδας

Το Θέατρο Χαλκίδας αποκτά νέα στέγη. Με το μότο “Χτίζουμε… Θέατρα” το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας ανακοινώνει τα εγκαίνια της νέας του στέγης, στο κέντρο της πόλης. Αναλυτικά το δελτίο τύπου: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας σας περιμένει την Τρίτη την 1η Ιουνίου 2021 στις 20:30 στο «άνοιγμα» του νέου του πολιτιστικού χώρου […]

Το Θέατρο Χαλκίδας αποκτά νέα στέγη.

Με το μότο “Χτίζουμε… Θέατρα” το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας ανακοινώνει τα εγκαίνια της νέας του στέγης, στο κέντρο της πόλης.

Νέα Στέγη Θέατρο Χαλκίδας

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας σας περιμένει την Τρίτη την 1η Ιουνίου 2021 στις 20:30 στο «άνοιγμα» του νέου του πολιτιστικού χώρου στην οδό Βενιζέλου 6 στη Χαλκίδα.

Οι μικρές παρέες φτιάχνουν ιστορία…. Για αυτό, φορέστε τις μάσκες σας και ελάτε για γνωριμία, κουβέντα, ένα ποτήρι κρασί και πολλές ευχές.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top