συναυλία Χαλκίδα Νατάσσα Μποφίλιου συνέντευξη

Νατάσσα Μποφίλιου: Τίποτα δεν είναι εύκολο όταν περιλαμβάνει πίστη στις ιδέες και μαχητικότητα

Συνέντευξη: Βασίλης Ντέμης Λίγο πριν την συναυλία στη Χαλκίδα, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στο GHETTO για το τι σημαίνει για την ίδια μια μουσική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε …

Νατάσσα Μποφίλιου: Τίποτα δεν είναι εύκολο όταν περιλαμβάνει πίστη στις ιδέες και μαχητικότητα Διαβάστε Περισσότερα »

Συνέντευξη: Βασίλης Ντέμης

Λίγο πριν την συναυλία στη Χαλκίδα, η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στο GHETTO για το τι σημαίνει για την ίδια μια μουσική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Περιοδεία ξανά! Τι είναι για σένα ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες; Επισκέπτεστε 19 διαφορετικές πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο…

Για μένα η περιοδεία είναι ελευθερία και ευγνωμοσύνη. Συναντάς τους ανθρώπους που ταυτίζονται και αγαπούν την μουσική σου εκεί που ζουν και μπορείς με ένα καλό λαιβ να τους νιώσεις και να τους ευχαριστήσεις.

Τι σημαίνει για εσάς το άλμπουμ “Η Εποχή του Θερισμού” και η παράσταση που έχετε χτίσει πάνω σε αυτό το άλμπουμ;

Το άλμπουμ αυτό μου έδωσε ζωή και δύναμη! Με απελευθέρωσε και με ολοκλήρωσε με έναν εντελώς – και εξαιρετικά- βαθύ τρόπο. Με βρήκε μια ανάσα πριν τα 40 και μου άνοιξε μια καινούργια καλλιτεχνική σελίδα.

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα καλλιτέχνιδα στην Ελλάδα, να είναι πολιτικοποιημένη και να εκφράζει την άποψή της ανοιχτά, για όλα όσα συμβαίνουν και αφορούν την κοινωνία;

Τίποτα δεν είναι εύκολο όταν περιλαμβάνει πίστη στις ιδέες και μαχητικότητα. Ταυτόχρονα όμως δεν είναι και καθόλου δύσκολο, γιατί η πίστη σου σε κάνει μαχητικό. Χωρίς αμφιβολίες. Κοιτάς τα μεγάλα, αυτά που είναι πιο πάνω και πιο πέρα από σένα και πηγαίνεις προς αυτά. Με όποιο κόστος. Γιατί στο δρόμο για εκεί, αν μη τι άλλο έχεις γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Θα τραγουδήσεις στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, τον μήνα Αύγουστο, έναν χρόνο ακριβώς, μετά από τον “καμμένο Αύγουστο” για το νησί, με τις καταστροφικές πυρκαγιές… Πώς το έζησες όλο αυτό που συνέβη; Το δικό σου μήνυμα..

Δεν τολμώ να σκεφτώ πως μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος μετά από μια τέτοια φρίκη… Χρειάζεται τόση δύναμη να σταθείς στα χαλάσματα και να ξεκινήσεις ξανά από την αρχή. Εύχομαι να υπάρχει πάντα η δύναμη και το κουράγιο.

Τι να περιμένει το κοινό της Χαλκίδας στις 31 Αυγούστου από την παράστασή σας;

Μία συναυλία βασισμένη στο προσωπικό μας ρεπερτόριο και σε κάποιες επιλεγμένες διασκευές από τραγούδια άλλων, που ολοκληρώνουν την αίσθηση που θέλουμε να πάρει μαζί του ο θεατής φεύγοντας από την παράστασή μας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top