Παπαγεωργόπουλος

Ν. Παπαγεωργόπουλος: “Πρέπει να χαραχτεί μία πορεία που θα ξεπεράσει τα στενά χρονικά όρια μίας θητείας”

Ο Νίκος Παπαγεωργόπουλος, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Νέας Γενιάς & Δία Βίου Μάθησης και υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε” της Έλενας Βάκα, αρθρογραφεί στο ghettomagazine.gr για τη Χαλκίδα που οραματίζεται.   Λίγες μόλις ημέρες έμειναν μέχρι τις Δημοτικές εκλογές. Έχοντας για τα καλά πλέον μπει στην τελική ευθεία, […]

Ο Νίκος Παπαγεωργόπουλος, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Νέας Γενιάς & Δία Βίου Μάθησης και υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε” της Έλενας Βάκα, αρθρογραφεί στο ghettomagazine.gr για τη Χαλκίδα που οραματίζεται.

 

Λίγες μόλις ημέρες έμειναν μέχρι τις Δημοτικές εκλογές.

Έχοντας για τα καλά πλέον μπει στην τελική ευθεία, προσπαθώ να κάνω ένα βήμα πίσω και να αποστασιωπηθώ.

Τι έκανα σωστά, τι λάθος, τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα…

Με δεδομένο ότι συμμετέχουν αυτή την φορά ως υποψήφιοι περισσότεροι από 800 πολίτες στον Δήμο Χαλκιδέων προσπαθώ να εντοπίσω το κοινό στοιχείο ανάμεσα στις τόσες υποψηφιότητες.

Η απάντηση είναι προφανής.. όλοι θέλουν να πρσφέρουν με τον τρόπο τους και τις δυνάμεις τους, άμεσα ή έμμεσα, στην ανάπτυξη του Δήμου. Ο καθένας με διαφορετική αφετηρία, αισθητική, θεώρηση και κίνητρο. Χώρις να παραγνωρίζω ότι πολύ συχνά έρχεται και το προσωπικό συμφέρον στην πρώτη γραμμή..
Ανεξαρτήτως όμως προθέσεων και κινήτρων η μαζική συμμετοχή των υποψηφίων δείχνει μία κοινωνία ενεργή.

Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον είναι λοιπόν ένα κεφάλαιο που θα πρέπει να αξιοποιηθεί. Η Δημόσια Διοίκηση έχει και πρέπει να έχει συνέχεια. Η Χαλκίδα έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης, παράλληλα όμως η Χαλκίδα είναι μία πολύ όμορφη πόλη που έχει κάνει βήματα προόδου και συνεχίζει καθημερινά να κάνει.

Προβλήματα τόσο υποδομών όσο και νοοτροπίας πολλών δεκαετίων, αποτελούν μέχρι και σήμερα τροχοπέδι. Με διάθεση σύνθεσης λοιπόν, θα πρέπει να χαραχτεί μία πορεία που θα εμπνεύσει. Μία πορεία που θα ξεπεράσει τα στενά χρονικά όρια μίας θητείας και θα θέσει γερά θεμέλια για κάτι ουσιαστικό και φιλόδοξο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η Χαλκίδα είναι μία ιδιαίτερη πόλη, με ξεχωριστά μέρη και ομορφιές. Ας συνθέσουμε την φωνή και τις σκέψεις όλων των ενεργών δημοτών και ας την κάνουμε μία πόλη πιο πράσινη, πιο φιλική, πιο καθαρή και πιο ανθρώπινη. Ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε για μία καλύτερη εκδοχή της πόλης μας.

 

Δείτε την πρόφαστη συνέντευξη του Νίκου Παπαγεωργόπουλου στο GHETTO:

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/NUimS5MQkAc”]

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top