Μωρό φώκια διασώθηκε στην παραλία της Νησιώτισσας στη Β. Εύβοια

Μωρό φωκάκι διασώθηκε την Κυριακή στην παραλία της Νησιώτισσας στη Βόρεια Εύβοια και μεταφέρθηκε άμεσα στις εγκαταστάσεις της MOm – Monachus monachus στην Αθήνα. Την είδηση μεταφέρει το Ιστιαία – Αιδηψός Live: Σύμφωνα με ανάρτηση που πραγματοποίησε ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Κουβλής η μικρή φώκια βρέθηκε την Κυριακή (1/10) στην Παραλία της Νησιώτισσας, από τον …

Μωρό φώκια διασώθηκε στην παραλία της Νησιώτισσας στη Β. Εύβοια Διαβάστε Περισσότερα »

Μωρό φωκάκι διασώθηκε την Κυριακή στην παραλία της Νησιώτισσας στη Βόρεια Εύβοια και μεταφέρθηκε άμεσα στις εγκαταστάσεις της MOm – Monachus monachus στην Αθήνα.

Την είδηση μεταφέρει το Ιστιαία – Αιδηψός Live:

Σύμφωνα με ανάρτηση που πραγματοποίησε ο συντοπίτης μας Κωνσταντίνος Κουβλής η μικρή φώκια βρέθηκε την Κυριακή (1/10) στην Παραλία της Νησιώτισσας, από τον Χαλκιά Γιάννη και την παρέα του.

Στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Κουβλής ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Άμεσα κλήθηκε η MOm και αμέσως πήγα στο σημείο ώστε να την πάρουμε κ να μεταφερθεί στην ΜοΜ.
Ευχαριστώ για την βοήθεια τον Γιάννη Χαλκιά , την Λεμονιά Μουλά, καθώς και τον Λιμεναρχείο Αιδηψού που καθυστέρησε το δρομολόγιο ώστε να μεταφερθεί το ζωάκι απέναντι….!

Το μωρό Φωκάκι θα φροντιστεί από την ΜΟΜ κ όταν ενηλικιωθεί θα επιστρέψει στη φυσικό του περιβάλλον”!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top