Αρτοποιείο Τσατάλμπασης Χριστούγεννα

Μύρισε Χριστούγεννα στο αρτοποιείο Τσατάλμπασης

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου Είναι η εποχή που οι φούρνοι της γειτονιάς παίρνουν “φωτιά”. Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες και άλλα γλυκά βάζουν τη δική τους “σφραγίδα” στα Χριστούγεννα. Σε βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων πριν καν μπεις μέσα. Εντυπωσιακά και πολύ ξεχωριστά στολισμένο, σε προϊδεάζει για το τι ακολουθεί. Μπαίνοντας μέσα σε συνεπαίρνουν τα χρώματα και η …

Μύρισε Χριστούγεννα στο αρτοποιείο Τσατάλμπασης Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

Είναι η εποχή που οι φούρνοι της γειτονιάς παίρνουν “φωτιά”. Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες και άλλα γλυκά βάζουν τη δική τους “σφραγίδα” στα Χριστούγεννα.

Σε βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων πριν καν μπεις μέσα. Εντυπωσιακά και πολύ ξεχωριστά στολισμένο, σε προϊδεάζει για το τι ακολουθεί.

Μπαίνοντας μέσα σε συνεπαίρνουν τα χρώματα και η ασύλληπτη ποικιλία των προϊόντων. Δεν είναι ένας απλός φούρνος, αλλά κάτι ανάμεσα σε φούρνο και ζαχαροπλαστείο (με πολύ καλό καφέ ).

Στην περιοχή Κουρέντι της Χαλκίδας, το αρτοποιείο Τσατάλμπασης δίνει έντονες ευρωπαϊκές πινελιές. Οι Χριστουγεννιάτικες σοκολατένιες δημιουργίες είναι τόσες πολλές και τόση μεγάλη η ποικιλία τους, που θα δυσκολευτείς να διαλέξεις.

Μοναδικά σοκολατένια μελομακάρονα που δεν σταματάς ποτέ μόνο στο ένα.

Φυσικά, τη δική του θέση στο αρτοποιείο Τσατάλμπασης έχει άλλο ένα ξεχωριστό γλύκισμα: το πανετόνε. Με τις ρίζες του στο Μιλάνο της Ιταλίας, και με τη μυρωδάτη, αφράτη ζύμη του, το πανετόνε κατέκτησε σταδιακά την Ευρώπη και αισίως “προσγειώθηκε” στην Ελλάδα και τη Χαλκίδα.

Σε όλες αυτές τις αμέτρητες επιλογές σε γλυκά και αλυρά υπάρχουν πάντα οι vegan επιλογές.

Το ζεστό, φρέσκο ψωμί είναι συνυφασμένο με αυτό το φούρνο στην περιοχή. Όλα δημιουργούνται απο το εργαστήριο τους και είναι μοναδικά. Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από αγνά υλικά, από ντόπιους παραγωγούς, μοναδικά γευστικά γλυκά εδέσματα και αρτοσκευάσματα που θα λατρέψετε.

Η αγάπη για τον τρόπο παρασκευής των προϊόντων δεν κρύβεται, λόγος για τον οποίο έχει τοποθετηθεί τζαμαρία στο χώρο του εργαστηρίου έτσι ώστε όλη η διαδικασία να γίνεται παρουσία κοινού.

Το όνομα “Τσατάλμπασης” μετρά περισσότερα από 90 χρόνια στο χώρο της αρτοποιίας. Με πάθος, αγάπη και μεράκι στην δουλειά τους αλλά και πρωτοπορόντας πάντα, από την Νέα Λάμψακο (πρώτο κατάστημα), στο Κουρέντι, κατάφερε να γίνει ένα αρτοποιείο talk of the town και να δημιουργούνται ουρές.

Τσατάλμπασης Αρτοποιείο

– Εθνικής Συμφιλίωσης & Αιδηψού, Χαλκίδα (Κουρέντι) – Τηλ: 2221082700

– Πυτιούσης 48, Νέα Λάμψακος – Τηλ: 2221023858

Instagram: tsatalmpasis1927

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top