Μπόρις Τζόνσον Εύβοια

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές στην Εύβοια – Άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, συνεχίζει τις διακοπές του στην Εύβοια και γευμάτισε σε εστιατόριο με θαλασσινά. Μάλιστα, υπήρξε αρκετά γενναιόδωρος με το φιλοδώρημα που άφησε στο μαγαζί. Ο Τζόνσον, που συνοδευόταν από τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους, γευμάτισε στο εστιατόριο «Agalma Seaside Restaurant», ενώ στο τραπέζι τους βρέθηκαν …

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές στην Εύβοια – Άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα σε εστιατόριο Διαβάστε Περισσότερα »

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, συνεχίζει τις διακοπές του στην Εύβοια και γευμάτισε σε εστιατόριο με θαλασσινά. Μάλιστα, υπήρξε αρκετά γενναιόδωρος με το φιλοδώρημα που άφησε στο μαγαζί. Ο Τζόνσον, που συνοδευόταν από τη γυναίκα του, Κάρι, και τα δύο παιδιά τους, γευμάτισε στο εστιατόριο «Agalma Seaside Restaurant», ενώ στο τραπέζι τους βρέθηκαν και άλλοι φίλοι της οικογένειας.

Δύο Ουκρανοί εργαζόμενοι του εστιατορίου ζήτησαν από τον Βρετανό πρωθυπουργό να βγουν φωτογραφία μαζί του κι εκείνος δέχθηκε ευγενικά, όπως αναφέρει η Daily Mail. Ο Αλέξανδρος Φράγκος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε πως άφησε 50 ευρώ φιλοδώρημα: «Γνώριζα ότι ο Μπόρις και η οικογένειά του κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, καθώς είναι θέμα συζήτησης για τους κατοίκους ολόκληρη την εβδομάδα. Την Πέμπτη λάβαμε ένα τηλεφώνημα και μάθαμε πως θα παρευρίσκονταν για δείπνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήταν πολύ ευγενικός. Μίλησε σε όλο το προσωπικό και άφησε ακόμη και 50 ευρώ φιλοδώρημα, κάτι που τους χαροποίησε όλους».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Costas Milonas (@costasmilonas)

 

Πηγή: reader.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top