Γιώργο Παπαδημητρίου VIP Taxi Εύβοια

Μπήκαμε στο Vip Taxi της Εύβοιας και η εμπειρία ήταν μοναδική (pics)

Όταν συναντήσαμε τον Γιώργο Παπαδημητρίου και μπήκαμε στο Vip Taxi Evia, αμέσως καταλάβαμε πως οι υπηρεσίες και οι ανέσεις που προσφέρει ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ενός απλού ταξί. To Vip Taxi Evia μόνο ανοιχτό πανεπιστήμιο δεν είναι, γιατί οτιδήποτε άλλο θα χρειαστείτε θα σας το προσφέρει! Ο Γιώργος Παπαδημητρίου είναι ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός […]

Όταν συναντήσαμε τον Γιώργο Παπαδημητρίου και μπήκαμε στο Vip Taxi Evia, αμέσως καταλάβαμε πως οι υπηρεσίες και οι ανέσεις που προσφέρει ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ενός απλού ταξί. To Vip Taxi Evia μόνο ανοιχτό πανεπιστήμιο δεν είναι, γιατί οτιδήποτε άλλο θα χρειαστείτε θα σας το προσφέρει!

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου είναι ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός του Vip Taxi Evia, είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας, συμμορφώνεται απόλυτα με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, μεταφέροντας όλους εσάς με ασφάλεια στον προορισμό σας.

 

To Vip Taxi Evia είναι ένα ταξί στη διάθεσή σου ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμο να σε μεταφέρει στον προορισμό σας εγκαίρως.

Οι υπηρεσίες και οι ανέσεις που προσφέρει είναι για όλους, ενώ ο σημαντικότερος στόχος του Γιώργου Παπαδημητρίου είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του με μεγάλη ασφάλεια και φυσικά σεβασμό.

Διαθέτει παιδικό κάθισμα (isofix), ενώ μπορεί να μεταφέρει με άνεση και σεβασμό τα κατοικίδια ζωάκια σας.

Προσφέρει επίσης, μετακινήσεις για επισκέπτες από και προς γραφεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια ή οπουδήποτε αλλού επιθυμούν. Για στελέχη επιχειρήσεων από Αεροδρόμια, Λιμάνια και Σταθμούς για όλα τα επαγγελματικά ραντεβού τους. Μετακινήσεις για ταξιδιώτες από και προς Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους, Εναλλακτικούς προορισμούς και άλλα.

Ακόμα και σε off road διαδρομές ο Γιώργος Παπαδημητρίου με το ταξί του θα σας πάει με αφάλεια και αμεσότητα. Και αυτές τις ημέρες που πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, το ταξί προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Και επειδή όπως σας είπαμε από την αρχή, δεν είναι ένα απλό ταξί, το Vip Taxi έχει το δικό του website όπου εκεί με μόλις λίγα κλικ μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση στο μοναδικό αυτό ταξί της Εύβοιας. Έχει και όμορφη παρουσία στα social media όπου μπορείτε να το ακολουθήσετε.

Vip Taxi Evia

Τηλ. 6987607641

Web: viptaxievia.com

Facebook: Vip Taxi Evia

Instagram: Vip Taxi Evia

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top