Μουντιάλ πίτσα L' Artigiano

Μουντιάλ και πίτσα από την L’ Artigiano πάνε μαζί

Το Μουντιάλ 2022 είναι σε εξέλιξη και η κερκίδα μπροστά στην τηλεόραση αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Και αφού ηρεμήσαμε με το Ant1 plus και μπορούμε πλέον εύκολα και άνετα να δούμε τους αγώνες στο Κατάρ, μένει να επιλέξουμε την καλύτερη πίτσα της Χαλκίδας για γνήσιες ποδοσφαιρικές […]

Το Μουντιάλ 2022 είναι σε εξέλιξη και η κερκίδα μπροστά στην τηλεόραση αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Και αφού ηρεμήσαμε με το Ant1 plus και μπορούμε πλέον εύκολα και άνετα να δούμε τους αγώνες στο Κατάρ, μένει να επιλέξουμε την καλύτερη πίτσα της Χαλκίδας για γνήσιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες!

H καλύτερη επιλογή στην πόλη για να απολαύσεις τους αγαπημένες σου αγώνες παρέα με λαχταριστή πίτσα ακούει στο όνομα L’ Artigiano.

Βάλε γκολ από τα αποδυτήρια με Mundo-Deal! Απόλαυσε μαζί με την παρέα, όποιες 2x 8άρες πίτσες τραβάει η όρεξή σας, μαζί με 1x 6άρα γλυκιά και Coca-Cola 1.5lt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lartigianogreece

L’ Artigiano

Καλογεροπούλου 13, Χαλκίδα

Τηλ. 2221060945

e-food

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top