υπερπανσέληνο Χαλκίδα Εύβοια

Μοναδικές εικόνες από την υπερπανσέληνο σε Χαλκίδα και Εύβοια

Μαγικές εικόνες χάρισε εχθές το βράδυ η υπερπανσέληνος ή «φεγγάρι του Οξύρρυγχου», η πρώτη από τις δύο πανσελήνους του φετινού Αυγούστου. Η δεύτερη υπερπανσέληνος θα ακολουθήσει στις 31 Αυγούστου στις 21:36 ώρα Ελλάδας αλλά μέχρι τότε εικόνες από όλη την Ελλάδα αποκαλύπτουν την μυστικιστική μορφή ενός άλλου φεγγαριού. Το όνομα «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» πήρε το […]

Μαγικές εικόνες χάρισε εχθές το βράδυ η υπερπανσέληνος ή «φεγγάρι του Οξύρρυγχου», η πρώτη από τις δύο πανσελήνους του φετινού Αυγούστου.

Η δεύτερη υπερπανσέληνος θα ακολουθήσει στις 31 Αυγούστου στις 21:36 ώρα Ελλάδας αλλά μέχρι τότε εικόνες από όλη την Ελλάδα αποκαλύπτουν την μυστικιστική μορφή ενός άλλου φεγγαριού.

Το όνομα «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» πήρε το όνομά του από τους ιθαγενείς κατοίκους της Αμερικής, που τη συγκεκριμένη μέρα ψάρευαν το εν λόγω ψάρι. Οι οξυρρυγχίδες ή μουρούνες, είναι οικογένεια ψαριών με παγκόσμια γεωγραφική εξάπλωση που υπολογίζονται συνολικά σε 25 είδη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioannis Raptis (@ioannisraptis)

Photo: Πένη Θεοδοσίου

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top