βραδιά κρασιά EUBOUS Οινολόγο

Μια βραδιά με κρασιά της Βοιωτίας και Εύβοιας, από το EUBOUS και τον Οινολόγο Γιώργο Τσαπουρνιώτη

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, τo EUBOUS Restaurant, σε συνεργασία με τον Οινολόγο Γιώργο Τσαπουρνιώτη και 6 Οινοποιεία από την Βοιωτία και Εύβοια, διοργάνωσε μια μοναδική γαστρονομική οινική εκδήλωση! Αυτό το εξαιρετικό διαδραστικό event, που είχε θεματικό τίτλο «Γαστρονομία και Κρασιά Βοιωτίας & Εύβοιας», είχε πολλούς συντελεστές όπως οι εξαιρετικοί οίνοι, τα εκπληκτικά […]

Στη Χαλκίδα την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, τo EUBOUS Restaurant, σε συνεργασία με τον Οινολόγο Γιώργο Τσαπουρνιώτη και 6 Οινοποιεία από την Βοιωτία και Εύβοια, διοργάνωσε μια μοναδική γαστρονομική οινική εκδήλωση! Αυτό το εξαιρετικό διαδραστικό event, που είχε θεματικό τίτλο «Γαστρονομία και Κρασιά Βοιωτίας & Εύβοιας», είχε πολλούς συντελεστές όπως οι εξαιρετικοί οίνοι, τα εκπληκτικά φαγητά, η ατμοσφαιρική μουσική και οι guest εκπλήξεις, που όλα μαζί δημιούργησαν μια φαντασμαγορική βραδιά!

Το μέρος διεξαγωγής – EUBOUS Restaurant

Το EUBOUS Restaurant για μια ακόμη φορά κατάφερε να διεκπεραιώσει άψογα μια απαιτητική εκδήλωση, με τα υψηλού γαστρονομικού επιπέδου πιάτα του, το άρτια συντονισμένο service του, το άκρως ευγενικό προσωπικό του, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής που αναδεικνύει απερίφραστα το φαγητό και το κρασί. Οι ιδιοκτήτες του Γιάννης Παππάς, Χρήστος Φραντζής και Δημήτρης Μάγειρας, δεν αφήνουν τίποτα να εξελιχθεί στην τύχη για το αγαπημένο τους EUBOUS.

Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης – Γιώργος Τσαπουρνιώτης

Ο οινολόγος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, που ήταν ο εμπνευστής και υπεύθυνος αυτής της εκδήλωσης, επιμελήθηκε και οργάνωσε άψογα αυτήν την οινική βραδιά. Παρουσίασε τα κρασιά των οινοποιείων με το δικό του μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας το ιδιαίτερο συναισθηματικό επικοινωνιακό του χάρισμα, με τις ουσιαστικές οινικές πληροφορίες προς τους παρευρισκομένους, με επίκεντρο το κρασί και το φαγητό.

Τα Φαγητά

Το EUBOUS σε αυτήν την Degustation βραδιά, προσέφερε εκπληκτικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας, προσαρμοσμένα κάθε φορά στα κρασιά που σερβίρονταν. Η αισθητική και η γεύση των πιάτων, καθώς και η καθολική αποδοχή και εκτίμηση που έλαβαν από τη συντριπτική πλειοψηφία του κοινού, αντικατοπτρίζει τις πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχει η κουζίνα του EUBOUS, κάτι που δικαίως το καθιστά στη συνείδηση του κοινού ως ένα από τα κορυφαία Grande Restaurant!

Τα Κρασιά και τα Οινοποιεία

Σε αυτήν τη μοναδική βράδια για τους απανταχού οινόφιλους, τα Οινοποιεία από τη Βοιωτία και την Εύβοια ένωσαν τις δυνάμεις τους και το καθένα από αυτά παρουσίασε στο κοινό ένα premium κρασί από τη μεγάλη γκάμα τους, το οποίο κάθε φορά συνόδευε ένα πιάτο εδεσμάτων ή φαγητού ή γλυκών. Τα οινοποιεία που συμμετείχαν στην οινική εκδήλωση ήταν αλφαβητικά: το Οινοποιείο Αγάτσα, το Οινοποιείο Βακιρτζή, το Οινοποιείο Πετρήεσσα, το Οινοποιείο Σαμαρτζή, το Οινοποιείο Σαμπάνη και το Οινοποιείο Τζιβάνη, γνωρίζοντας από το κοινό μια εκ νέου προτίμηση και αποδοχή.

Ο sommelier – Αντώνης Σπλινής

Σε αυτήν την απαιτητική οινική βραδιά, το EUBOUS επιστράτευσε τον Αντώνη Σπλινή, έναν έμπειρο και καταξιωμένο sommelier – Μετρ, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις με τον εμπεριστατωμένο λόγο του, τον άψογο επαγγελματισμό του και την ευγενική παρουσία του!

Ζωντανή μουσική – Flash Back

To δημοφιλές μουσικό συγκρότημα Flash Back, προσάρμοσε ιδανικά το μουσικό ρεπερτόριό του και πλαισίωσε αρμονικά αυτήν τη γαστρονομική – οινική βραδιά! Ο μοναδικός σαξοφωνίστας Δημήτρης Γεωργάκαινας, ο βιρτουόζος πιανίστας Αντώνης Δρακονάκης, ο τραγουδιστής Γιάννης Παπαδημητρίου με τη μαγική χροιά του και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Μαρίνα Λάμπρου με τη γλυκιά φωνή της, οδήγησαν το κοινό σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι.

Ο Guest της βραδιάς – Πέτρος Πρόκος

Ο Πέτρος Πρόκος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Αρχιμουσικός στη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων, μέσα από την ολιγόλεπτη μουσική ερμηνεία με το σαξόφωνο του, έκλεψε τις εντυπώσεις και μάγεψε το κοινό, το οποίο τον αποθέωσε και τον χειροκρότησε.

H επίσημη καλεσμένη – Έλενα Βάκα (Δήμαρχος Χαλκίδας)

Η Δήμαρχος Χαλκίδας κυρία Έλενα Βάκα, με την αστραφτερή παρουσία της έδωσε μεγαλύτερη αίγλη σε αυτή την λαμπερή πολιτιστική βραδιά και έδειξε για ακόμα μια φορά έμπρακτα την στήριξη της για τα κρασιά της Εύβοιας και της ευρύτερης περιοχής.

Το κοινό – οι παρευρισκόμενοι

Το κοινό το οποίο γέμισε ασφυκτικά το εστιατόριο, από τη μια αποδέχτηκε και ευχαριστήθηκε πλήρως το concept που του πρόσφερε το EUBOUS και από την άλλη στήριξε και αγκάλιασε θερμά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Οινολόγος Γιώργος Τσαπουρνιώτης να προβάλλει σωστά και ιδανικά το καλό εμφιαλωμένο κρασί της Εύβοιας, της Βοιωτίας και γενικά όλης της Ελλάδας..

Εντυπώσεις

Η μοναδική αυτή βραδιά άφησε στους συνδαιτυμόνες μας τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και μια νοσταλγική ανάμνηση, με μια ευοίωνη όμως προσμονή μιας ανάλογης εκδήλωσης που θα αφορά τον οίνο, με την απόλυτη σιγουριά ότι θα γνωρίσει παρόμοια επιτυχία!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top