παράσταση Γιάννη Θεατρική Ομάδα Ανθηδώνας

Μια παράσταση – αγκαλιά για τον Γιάννη, από την Θεατρική Ομάδα Ανθηδώνας

Η Θεατρική Ομάδα Ανθηδώνας, μας καλεί να αγκαλιάσουμε και να γεμίσουμε την αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Δροσιάς, στην εκδήλωσή “Μια αγκαλιά για τον Γιάννη”, με το ανέβασμα της θεατρικής κωμικής παράστασης “Της μάνας σου…η σύνταξη”

Η Θεατρική Ομάδα Ανθηδώνας, καλεί όλες και όλους τους φίλους της, να αγκαλιάσουν θερμά και να γεμίσουν την αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Δροσιάς, το Σάββατο 6/1/2024 και την Κυριακή 7/1/2024 και ώρα 19:00 μ.μ., στην εκδήλωσή “Μια αγκαλιά για τον Γιάννη”, με το ανέβασμα της θεατρικής κωμικής παράστασης “Της μάνας σου…η σύνταξη”, ώστε να δώσουμε χαρά και να ενισχύσουμε οικονομικά στις θεραπείες αποκατάστασης του μαθητή Γιάννη Κανάκη.

Δεν θα υπάρχει εισιτήριο αλλά στο χώρο θα υπάρχουν οι κουμπαράδες του Γιάννη και ευελπιστούμε να τους γεμίσουμε.

Για όσες/όσους δεν θα παραστούν στην παράσταση και ενδιαφέρονται να ενισχύσουν οικονομικά μπορούν να το κάνουν μέσω του Ερανικού Λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογ.: 48801143081
ΙΒΑΝ: GR56 0110 4880 0000 4880 1143 081
Δικαιούχοι: Κανάκης Ιωάννης, Κανάκης Μιχαήλ, Αντωνοπούλου Νικολέττα (Λωρέττα)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιάννης Αντωνόπουλος 6982440063

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top