Αλυκή Κοπανά Ν. Λάμψακο

Μετά από 30 χρόνια εγκατάλειψης, η Αλυκή Κοπανά στη Ν. Λάμψακο ζωντάνεψε και πάλι

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μεταναστευτικών Πουλιών, η Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών οργανώθηκε για πρώτη φορά και σε αυτόν τον σημαντικό υγρότοπο της Χαλκίδας, που αποτελεί πολύτιμη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας. Δημιούργημα μίας από τις πιο ήπιες και αρμονικές με τη φύση ανθρώπινες δραστηριότητες, δίνει την ευκαιρία να βρουν ιδανικές συνθήκες προστασίας και διαβίωσης […]

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μεταναστευτικών Πουλιών, η Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών οργανώθηκε για πρώτη φορά και σε αυτόν τον σημαντικό υγρότοπο της Χαλκίδας, που αποτελεί πολύτιμη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας.
Δημιούργημα μίας από τις πιο ήπιες και αρμονικές με τη φύση ανθρώπινες δραστηριότητες, δίνει την ευκαιρία να βρουν ιδανικές συνθήκες προστασίας και διαβίωσης σε μια τεράστια ποικιλία πουλιών και άλλων ζωντανών οργανισμών.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από την #ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ και τον Σύλλογο ΣΙΔΕΡΙΤΗΣ, ενώ πλαισίωσαν ο Δήμος Χαλκιδέων με την ενεργή μάλιστα φροντίδα του Αντιδημάρχου Ληλαντίων κ. Δημήτριου Σέρρα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αναξαγόρας Ν.Λαμψάκου, ο Σύλλογος Πιτυούσα Νέας Λαμψάκου και η The Human Wave Project που φρόντισε νωρίτερα για την καθαριότητα του χώρου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top