Μέρες Χριστουγέννων στην παλιά Χαλκίδα – Ρετρό φωτογραφίες

Εικόνες και στιγμές από μια άλλη εποχή. Η Πλατεία Αγοράς με το στολισμένο δέντρο, μικρά παιδιά με κοντά παντελονάκια να λένε τα κάλαντα είναι μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει μέλη της σελίδας Φωτογραφίες της παλιάς Χαλκίδας. Ευχαριστούμε τους διαχειριστές της σελίδας Φωτογραφίες της παλιάς Χαλκίδας που μας επέτρεψαν να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από […]

Εικόνες και στιγμές από μια άλλη εποχή. Η Πλατεία Αγοράς με το στολισμένο δέντρο, μικρά παιδιά με κοντά παντελονάκια να λένε τα κάλαντα είναι μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει μέλη της σελίδας Φωτογραφίες της παλιάς Χαλκίδας.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στη Χαλκίδα του 1954 από νέους των τότε Χριστιανικών Νεανικών Ομάδων. – Φωτογραφία Αλέξανδρος Μακαρώνας
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη γέφυρα – Φωτογραφία Μιχαέλα Κρίστα
Φωτογραφία Αγγελική Καλογρίδη
Φωτογραφία Μανώλης Ζαφειρίου
Φωτογραφία Μανώλης Ζαφειρίου 1957
Φωτογραφία Νίκος Καρατζάς

Στη γέφυρα της Χαλκίδας και χρονολογείται την δεκαετία του 1930 – Φωτογραφία Νίκος Καρατζάς
Το δέντρο των Χριστουγέννων στην Πλατεία Αγοράς το 1964 – Φωτογραφία Ελευθέριος Γ. Κηπιώτης
Το στολισμένο δέντρο στην Πλατεία Αγοράς το 1962 – Μερσίνη Λαμπρινού
1965 -1966 Φωτογραφία Αλέξανδρος Μακαρώνας

Ευχαριστούμε τους διαχειριστές της σελίδας Φωτογραφίες της παλιάς Χαλκίδας που μας επέτρεψαν να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από το αρχείο τους.

Η φωτογραφία εξωφύλλου χρονολογείται την δεκαετία του 1960 και είναι από τον Δημήτρη Παπαδήμο

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top