Μελωδίες Χριστουγεννιάτικες Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας Νίκος Σκαλκώτας

Μελωδίες Χριστουγεννιάτικες από το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας

Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας» έχει ετοιμάσει 2 μοναδικές εκδηλώσεις με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες – Είσοδος Ελεύθερη.

Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας» έχει ετοιμάσει 2 μοναδικές εκδηλώσεις με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες για να αποχαιρετήσει το 2023 και να καλωσορίσει μαζί με όλους εμάς το 2024.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:00, θα παρουσιάσει στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Ορχήστρας Κιθαριστών  και της Χορωδίας Κοριτσιών – Γυναικών του Δημοτικού Ωδείου.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20:30, οι Λιλιπούτειοι Μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου θα σας συναντήσουν στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, για να σας ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top