Ντουμπάι προϊόντα Εύβοιας

Μεγάλη έκθεση στο Ντουμπάι για τα προϊόντα της Εύβοιας

Μια καλή ευκαιρία για να προωθηθεί η Εύβοια, τα προϊόντα της και τα σημαντικά πλεονεκτήματά της αποτελεί μια έκθεση στο Ντουμπάι. Η έκθεση αποτελεί πρωτοβουλία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και έρχεται σε μια περίοδο που η περιοχή βγαίνει από καταστροφές όπως οι πυρκαγιές που έπληξαν την Εύβοια. Για την επιτυχή πορεία της έκθεσης μιλά μέλος […]

Μια καλή ευκαιρία για να προωθηθεί η Εύβοια, τα προϊόντα της και τα σημαντικά πλεονεκτήματά της αποτελεί μια έκθεση στο Ντουμπάι.

Η έκθεση αποτελεί πρωτοβουλία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και έρχεται σε μια περίοδο που η περιοχή βγαίνει από καταστροφές όπως οι πυρκαγιές που έπληξαν την Εύβοια.

Για την επιτυχή πορεία της έκθεσης μιλά μέλος και σύμβουλος του επιμεληρτηρίου Εύβοιας, ο Θεοδώσης Γεωργουλόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι εταιρείες από την Εύβοια προωθούν τα πορϊόντα τους.

Στην εκδήλωση το παρών έχει δώσει και ο Έλληνας πρέσβης όπως και άλλα εξέχοντα μέλη του επιχειρηματικού χώρου.

 

Πηγή: protothema.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top