σχολεία Βόρειας Εύβοιας NOYNOY

“MεΓάλα έργα σε σχολεία της Βόρειας Εύβοιας με… μεΓάλα τοστάκια με Gouda NOYNOY”

Οι πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021 στη Βόρεια Εύβοια άφησαν πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές και οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με τεράστιες προκλήσεις. Ειδικά τα παιδιά καλούνται να συνεχίσουν τη ζωή τους και να ονειρευτούν μέσα σε ένα περιβάλλον λιγότερο φιλικό και φιλόξενο. Η FrieslandCampina Hellas – NOYNOY, εταιρεία ηγέτης στην ελληνική […]

Οι πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021 στη Βόρεια Εύβοια άφησαν πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές και οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με τεράστιες προκλήσεις. Ειδικά τα παιδιά καλούνται να συνεχίσουν τη ζωή τους και να ονειρευτούν μέσα σε ένα περιβάλλον λιγότερο φιλικό και φιλόξενο.

Η FrieslandCampina Hellas – NOYNOY, εταιρεία ηγέτης στην ελληνική αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων και πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, υλοποιεί με το Gouda NOYNOY μεγάλα έργα προσφοράς στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των σχολικών υποδομών. Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να διαμορφώσει  ένα όμορφο, χαρούμενο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον, που κάθε παιδί δικαιούται.

Ειδικότερα, έργα εξωραϊσμού και ανάπλασης του προαυλίου και περιβάλλοντος χώρου επιλεγμένων δημοτικών σχολείων θα πραγματοποιηθούν στους δήμους Ιστιαίας/Αιδηψού & Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και πιο συγκεκριμένα στα δημοτικά σχολεία Βασιλικών, Κρυονερίτη, Αγίας Άννας, Κερασιάς και Λίμνης.

Οι σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις απαιτούν αλληλεγγύη και εταίρους με κοινωνική ευαισθησία και «πράσινη» συνείδηση, που θα στοχεύσουν και θα εργαστούν για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους. Η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY, πιστή στη στρατηγική βιωσιμότητάς της «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», υλοποιεί δράσεις με θετικό περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας». Μέλος της συνεταιριστικής εταιρείας FrieslandCampina, με μακρά ιστορία 150 χρόνων και παρουσία στην Ελλάδα με το ΝΟΥΝΟΥ για περισσότερα από 90 χρόνια, αξιοποιεί τη δύναμη των προϊόντων της και επιστρέφει την αγάπη του κόσμου με δράσεις μεγάλης ουσίας και αξίας για αυτούς που έχουν ανάγκη φροντίδας και στήριξης, βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η FrieslandCampina Hellas με το ΝΟΥΝΟΥ Gouda «αγκαλιάζει» τη Βόρεια Εύβοια και τα παιδιά, κάνοντας τα σχολεία τους ξανά όμορφα και φωτεινά!

Γιατί τα μεγάλα έργα φτιάχνονται από θρεπτικά, μεγάλα τοστάκια με Gouda NOYNOY!

Μάθετε περισσότερα στο website Gouda ΝΟΥΝΟΥ – Μεγάλα Έργα (nounou.gr)

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/KqWdJgl85Dw”]

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top