σουτιέν Χαλκίδα Κωνσταντίνος Αργυρός

Με σουβενίρ ένα σουτιέν έφυγε από τη Χαλκίδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Γυπαετική εφόρμηση από Χαλκιδέα θαυμάστρια έφαγε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην συναυλία του στη Χαλκίδα. Πολλά πράγματα έχουμε δει κατά καιρούς να εκτοξεύονται προς την πίστα την ώρα που ένας τραγουδιστής…

Γυπαετική εφόρμηση από Χαλκιδέα θαυμάστρια έφαγε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην συναυλία του στη Χαλκίδα.

Πολλά πράγματα έχουμε δει κατά καιρούς να εκτοξεύονται προς την πίστα την ώρα που ένας τραγουδιστής ή μία τραγουδίστρια ερμηνεύει. Αυτό που πέταξε εχτές το βράδυ όμως, μια θαυμάστρια στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στην συναυλία του στη Χαλκίδα, δεν το είχαμε ξαναδεί.

Ξεκάθαρα αποδεικνύουμε πως η Χαλκίδα είναι μια πολύ ερωτική πόλη, άρα είναι λογικό ακόμη κι ένας άσημος φουκαράς σαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να έχει τα τυχερά του.

Την ώρα λοιπόν που ο γνωστός τραγουδιστής ήταν επί σκηνής στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας και ερμήνευε το «Στην Αθήνα μου», μία θαυμάστριά του, μόλις τον είδε να χορεύει, του πέταξε ένα σουτιέν.

Το σκηνικό καταγράφηκε σε videos που φυσικά ανέβηκαν στο TikTok, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να χαμογελάει την ώρα που κατάλαβε τι ήταν αυτό που… προσγειώθηκε δίπλα του.

@idkkkk_.__ α ρε τυχιερακια?. #fy #foryou #fyp #argyroskonstantinos #argyros #soutien ♬ πρωτότυπος ήχος – ?

@iwannafourli @argiros_konstantinos ?#fypシ #fy #xalkida??? #ουπς?#argiros_konstantinos #argiros ♬ πρωτότυπος ήχος – Iwanna Fourli

Σουβενίρ ένα σουτιέν για να έχει να θυμάται την πόλη των τρελών νερών πήρε ο Αργυρός.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top