προβολή ταινίας Το Τρίγωνο της Θλίψης παραλία Χιλιαδού

Με open air προβολή η πρεμιέρα της ταινίας “Το Τρίγωνο της Θλίψης” στην παραλία Χιλιαδού

Το «Τρίγωνο της Θλίψης» («Triangle of Sadness»), η ταινία ελληνικής συμπαραγωγής σε σκηνοθεσία Ρούμπεν Έστλουντ («Το Τετράγωνο», «Ανωτέρα Βία») που βραβεύτηκε τον Μάιο στις Κάννες με Χρυσό Φοίνικα, παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρεμιέρα στη Χιλιαδού της Εύβοιας όπου γυρίστηκε ένα σημαντικό μέρος του φιλμ το καλοκαίρι του 2021.   View this post on Instagram   A …

Με open air προβολή η πρεμιέρα της ταινίας “Το Τρίγωνο της Θλίψης” στην παραλία Χιλιαδού Διαβάστε Περισσότερα »

Το «Τρίγωνο της Θλίψης» («Triangle of Sadness»), η ταινία ελληνικής συμπαραγωγής σε σκηνοθεσία Ρούμπεν Έστλουντ («Το Τετράγωνο», «Ανωτέρα Βία») που βραβεύτηκε τον Μάιο στις Κάννες με Χρυσό Φοίνικα, παρουσιάστηκε σε πανελλήνια πρεμιέρα στη Χιλιαδού της Εύβοιας όπου γυρίστηκε ένα σημαντικό μέρος του φιλμ το καλοκαίρι του 2021.

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια open air προβολή στην παραλία Χιλιαδού παρουσία του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη Έστλουντ, σε μια συνδιοργάνωση του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, της Feelgood Entertainment, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της εταιρείας παραγωγής Heretic.

Στην ταινία σατιρίζονται με αιχμηρό τρόπο οι παρακμιακές σχέσεις στον σύγχρονο καπιταλισμό στη Δύση. Ο Έστλουντ παρουσιάζει θέματα όπως οι ρόλοι και οι κοινωνικές τάξεις και η ταινία από την πολυτέλεια μιας κρουαζιέρας, μεταφέρει τους θεατές στις δυσκολίες της επιβίωσης σε ένα ερημονήσι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruben Östlund (@ruben_ostlund)

Από την Ελλάδα, στο πρότζεκτ συμμετέχουν οι βραβευμένοι παραγωγοί Γιώργος Καρναβάς και Κωνσταντίνος Κοντοβράκης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top