Άβαντας Χαλκίδας 2022

Με επιτυχίες ξεκίνησε και το 2022 ο Άβαντας Χαλκίδας

Με το δεξί ξεκινάει η season για τον Άβαντα καθώς για άλλη μια φορά ήταν παρόν στο Κύπελλο Ελλάδος 2022 κατακτώντας 3 μετάλλια και 3 πέμπτες θέσεις. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις 28-30 Ιανουαρίου στο κλειστό στάδιο της Κανήθου. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λάμπρου αγωνίστηκε στα -61kg παίδων και έφτασε για άλλη μια φορά στον τελικό […]

Με το δεξί ξεκινάει η season για τον Άβαντα καθώς για άλλη μια φορά ήταν παρόν στο Κύπελλο Ελλάδος 2022 κατακτώντας 3 μετάλλια και 3 πέμπτες θέσεις.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις 28-30 Ιανουαρίου στο κλειστό στάδιο της Κανήθου.

Ο Γιώργος Σαββόπουλος με τον Μπάμπη Μαντά

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λάμπρου αγωνίστηκε στα -61kg παίδων και έφτασε για άλλη μια φορά στον τελικό της κατηγορίας του κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Στην κατηγορία -63kg ανδρών αγωνίστηκε ο Γιώργος Σαββόπουλος μετα από αποχή αρκετών ετών κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος στην κατηγορία -41kg παίδων με μεγάλη εμφάνιση Ο Γιώργος Βάθης αγωνίστηκε για πρώτη φορά κατακτώντας τη Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. 5η θέση κατέκτησαν Ζιώμας Κωνσταντίνος, Θεοφανεία Χριστοδούλου και Λεονάρντο Ζάχρισον.

Ο Γιώργος Βάθης με τον Μπάμπη Μαντά

Την ομαδα συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Μαντάς Μπάμπης.

Ο Γιώργος Λάμπρου με τον Μπάμπη Μαντά

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top