Άβαντας Ταε Κβο Ντο σεζόν

Με δύο πολύ αξιόλογα camp έκλεισε την σεζόν ο Άβαντας Ταε Κβο Ντο

Με δυο εξαιρετικά camp έκλεισε ο ΑΒΑΝΤΑΣ την άκρως επιτυχημένη φετινή χρονιά, ο λόγος για το taekwondo forest camp και το forest camp children edition. Στο πρώτο συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μαζί με αθλητές από τα Τρίκαλα και την Αθήνα. Οι προπονήσεις ήταν πρωί – απόγευμα καθημερινά στις εγκαταστάσεις του κτήματος “Κλέτσα” στη […]

Με δυο εξαιρετικά camp έκλεισε ο ΑΒΑΝΤΑΣ την άκρως επιτυχημένη φετινή χρονιά, ο λόγος για το taekwondo forest camp και το forest camp children edition.

Στο πρώτο συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μαζί με αθλητές από τα Τρίκαλα και την Αθήνα. Οι προπονήσεις ήταν πρωί – απόγευμα καθημερινά στις εγκαταστάσεις του κτήματος “Κλέτσα” στη Γραβιά.

Παράλληλα, γινόταν και το camp για τα μικρότερα παιδιά και το πρόγραμμα είχε πισίνα, κατασκηνωτικά παιχνίδια και προπόνηση.

Η τεχνογνωσία του συλλόγου και οι εγκαταστάσεις του κτήματος έδωσαν ένα ωραίο διαδραστικό αποτέλεσμα.

Τα t-shirt του camp ήταν χορηγία του Vision Pro – ΟΠΤΙΚΑ, Ερμού 51, Χαλκίδα.

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από τα camp

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/Fe93GkjPDTg”]

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/-dQ8kYbTjxQ”]

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top