Σκαλιά βιβλία

Mαθητές Λυκείου μετέτρεψαν τα σκαλιά σε.. βιβλία

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες τηλεκπαίδευσης τη Δευτέρα 12 Απριλίου οι μαθητές του Λυκείου της χώρας επέστρεψαν στα θρανία, με τους μαθητές ειδικά της τρίτης λυκείου να μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις να φτάνει απειλητικά στο τέλος της, μπορεί η πραγματικότητα που βιώνουν οι μαθητές του Λυκείου τον τελευταίο καιρό να είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο πράξεις έκφρασης αισιοδοξίας και ελπίδας είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Όπως μετέδωσε το 57ο Λύκειο μέσω των social media, οι μαθητές αξιοποίησαν με τον δικό τους τρόπο τις διακοπές επιλέγοντας να πάρουν πινέλα και να μετατρέψουν τις σκάλες του σχολείου τους ..σε βιβλία! Έτσι λοιπόν διάφορα κλασικά βιβλία όπως το 1984 του Όργουελ, το “Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια” της Harper Lee, η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, η Πολιτεία του Πλάτωνα και άλλα πολλά σπουδαία και διαχρονικά βιβλία, κοσμούν τις εγκαταστάσεις του εν λόγω Λυκείου. Γιατί η γνώση είναι το όπλο μας!   Πηγή: news247.gr

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες τηλεκπαίδευσης τη Δευτέρα 12 Απριλίου οι μαθητές του Λυκείου της χώρας επέστρεψαν στα θρανία, με τους μαθητές ειδικά της τρίτης λυκείου να μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις να φτάνει απειλητικά στο τέλος της, μπορεί η πραγματικότητα που βιώνουν οι μαθητές του Λυκείου τον τελευταίο καιρό να είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο πράξεις έκφρασης αισιοδοξίας και ελπίδας είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Όπως μετέδωσε το 57ο Λύκειο μέσω των social media, οι μαθητές αξιοποίησαν με τον δικό τους τρόπο τις διακοπές επιλέγοντας να πάρουν πινέλα και να μετατρέψουν τις σκάλες του σχολείου τους ..σε βιβλία!

Έτσι λοιπόν διάφορα κλασικά βιβλία όπως το 1984 του Όργουελ, το “Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια” της Harper Lee, η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, η Πολιτεία του Πλάτωνα και άλλα πολλά σπουδαία και διαχρονικά βιβλία, κοσμούν τις εγκαταστάσεις του εν λόγω Λυκείου. Γιατί η γνώση είναι το όπλο μας!

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top