Μαρτυρίες Γυναικών εικαστική έκθεση

“Μαρτυρίες Γυναικών”: Μια εικαστική έκθεση στο Κόκκινο Σπίτι

Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου η Εικαστικός Ακριώτου Θεοδώρα εκθέτει έργα της στο Κόκκινο Σπίτι, στο κρηπίδωμα Χαλκίδας. Η έκθεση αποτελείται από πορτρέτα γυναικών…

Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου η Εικαστικός Ακριώτου Θεοδώρα εκθέτει έργα της στο Κόκκινο Σπίτι, στο κρηπίδωμα Χαλκίδας. Η έκθεση αποτελείται από πορτρέτα γυναικών και εικαστικές εγκαταστάσεις σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γυναικεία οντότητα τόσο σήμερα όσο και διαχρονικά. Από την ασφυκτική πατριαρχεία έως τον ξεριζωμό από την γενέτειρα πατρίδα, από την φτώχεια έως τον αποκλεισμό από την εκπαίδευση, τα πορτρέτα καταθέτουν τις προσωπικές μα συνάμα αντιπροσωπευτικές μαρτυρίες τους.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουλίου και ώρα 8μμ. στο Κόκκινο Σπίτι
Ωράριο Έκθεσης: 10:00-14:00 και 18:00-22:00

*Η Ακριώτου Θεοδώρα είναι Εικαστικός- απόφοιτη Ακαδημίας Καλών Τεχνών Ρώμης, έχει εκθέσει στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός και σκηνογράφος. Παράλληλα ασχολείται με την πολιτική στο πεδίο των Δικαιωμάτων και είναι Περιφερειακή Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας. Γεννήθηκε το 1978 και έχει μια κόρη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top