Παραλία Μάγειρας Εύβοια

Μάγειρας: Η εκπληκτική παραλία στην Εύβοια με τη λευκή αμμουδιά & τα γαλαζοπράσινα νερά

Το πανέμορφο σκηνικό συνθέτουν τα καταπράσινα δέντρα, η λευκή αμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα νερά. Είναι μία παραλία στην Εύβοια με το όνομα Μάγειρας! Ο κόλπος της παραλίας είναι σχετικά μικρός, ενώ στη δεξιά μεριά του υπάρχει μια μικρή σπηλιά, η οποία δημιουργήθηκε ύστερα από την πτώση των βράχων. Στο πίσω μέρος της παραλίας, υπάρχουν μερικοί λόφοι που χωρίζονται από τη ρεματιά, η οποία καταλήγει λίγο πριν την παραλία. Ο συνδυασμός του βραχώδους τοπίου με την παραλία δίνει μια άγρια ομορφιά και προσφέρει μία ασυναγώνιστη θέα. Η μυστική παραλία αποτελεί έναν πραγματικό παράδεισο. Τους καλοκαιρινούς μήνες, η υπέροχη παραλία είναι γεμάτη κόσμο και οικογένειες, που κατοικούν όλον τον χρόνο στην περιοχή και την προτιμούν λόγω της ομορφιάς της και των κρυστάλλινων νερών της. Πώς θα φτάσετε εκεί [intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/5oAUVgISgSM”] Θα φτάσετε ως την Χαλκίδα και από εκεί θα πάρετε τον δρόμο Αλιβέρι-Λέπουρα και θα στρίψετε για Κάρυστο. Μόλις περάσετε τα Λέπουρα, θα συναντήσετε τα Κριεζά και θα ακολουθήσετε την πινακίδα µε κατεύθυνση τις Πετριές. Από το χωριό των Πετριών θα ακολουθήσετε την πορεία προς Άγιους Αποστόλους. Λίγο πριν τους Άγιους Αποστόλους θα στρίψετε για την παραλία Στόμιο. Αφού περάσετε από τις παραλίες Στόμιο και Χαιρόμυλο, θα φτάσετε στην παραλία Μάγειρας. Η μαγευτική παραλία Μάγειρας στην Εύβοια, απέχει μόλις 2 ώρες και 15 λεπτά από την Αθήνα και είναι ιδανική για μονοήμερη εξόρμηση μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα.   Πηγή: bovary.gr

Το πανέμορφο σκηνικό συνθέτουν τα καταπράσινα δέντρα, η λευκή αμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα νερά. Είναι μία παραλία στην Εύβοια με το όνομα Μάγειρας!

Ο κόλπος της παραλίας είναι σχετικά μικρός, ενώ στη δεξιά μεριά του υπάρχει μια μικρή σπηλιά, η οποία δημιουργήθηκε ύστερα από την πτώση των βράχων. Στο πίσω μέρος της παραλίας, υπάρχουν μερικοί λόφοι που χωρίζονται από τη ρεματιά, η οποία καταλήγει λίγο πριν την παραλία.

Ο συνδυασμός του βραχώδους τοπίου με την παραλία δίνει μια άγρια ομορφιά και προσφέρει μία ασυναγώνιστη θέα.

Παραλία Μάγειρας Εύβοια

Η μυστική παραλία αποτελεί έναν πραγματικό παράδεισο.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η υπέροχη παραλία είναι γεμάτη κόσμο και οικογένειες, που κατοικούν όλον τον χρόνο στην περιοχή και την προτιμούν λόγω της ομορφιάς της και των κρυστάλλινων νερών της.

Πώς θα φτάσετε εκεί

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/5oAUVgISgSM”]

Θα φτάσετε ως την Χαλκίδα και από εκεί θα πάρετε τον δρόμο Αλιβέρι-Λέπουρα και θα στρίψετε για Κάρυστο. Μόλις περάσετε τα Λέπουρα, θα συναντήσετε τα Κριεζά και θα ακολουθήσετε την πινακίδα µε κατεύθυνση τις Πετριές.

Από το χωριό των Πετριών θα ακολουθήσετε την πορεία προς Άγιους Αποστόλους. Λίγο πριν τους Άγιους Αποστόλους θα στρίψετε για την παραλία Στόμιο. Αφού περάσετε από τις παραλίες Στόμιο και Χαιρόμυλο, θα φτάσετε στην παραλία Μάγειρας.

Η μαγευτική παραλία Μάγειρας στην Εύβοια, απέχει μόλις 2 ώρες και 15 λεπτά από την Αθήνα και είναι ιδανική για μονοήμερη εξόρμηση μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα.

 

Πηγή: bovary.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top