Living Yard Χαλκίδα

Living Yard: Η νέα τάση των Serviced Apartments και στη Χαλκίδα

Μια καινούργια πρόταση διαμονής, σε ιστορικά κτίρια της Χαλκίδας. Με κεντρικό άξονα το “Unique Spaces – Sharing Experiences” το Living Yard δημιουργεί μια διαφορετική εμπειρία housing. Ένα περιβάλλον ξεχωριστό μέσα στο οποίο αναμειγνύεται η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, η αγάπη και ο σεβασμός προς την φύση αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες για δημιουργία και παραγωγικότητα. Κάθε ένα …

Living Yard: Η νέα τάση των Serviced Apartments και στη Χαλκίδα Διαβάστε Περισσότερα »

Μια καινούργια πρόταση διαμονής, σε ιστορικά κτίρια της Χαλκίδας.

Με κεντρικό άξονα το “Unique Spaces – Sharing Experiences” το Living Yard δημιουργεί μια διαφορετική εμπειρία housing. Ένα περιβάλλον ξεχωριστό μέσα στο οποίο αναμειγνύεται η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, η αγάπη και ο σεβασμός προς την φύση αλλά και οι κατάλληλες συνθήκες για δημιουργία και παραγωγικότητα.

Κάθε ένα από τα δωμάτια έχει το δικό του χαρακτήρα και αποπνέει όλη την προσπάθεια του Living Yard να παρέχει μοναδική διαμονή.

Οι κοινοί χώροι θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε τις ελεύθερες στιγμές χτίζοντας φιλίες, ενώ τα co-working spaces θα ανεβάσουν την παραγωγικότητα της ομάδας στα ύψη.

Μοναδικά δωμάτια με όλες τις σύγχρονές ανέσεις και τον απαιτούμενο εξοπλισμό ώστε εσείς να έχετε μαζί σας μόνο χρόνο και διάθεση για να απολαύσετε τους πλούσιους κοινόχρηστους χώρους.

Είτε θέλετε να εργαστείτε ή να μελετήσετε στο χώρο εργασίας με θέα την καταπράσινη αυλή είτε να απολαύσετε τον κάφε σας στον κήπο ή και να διασκεδάσετε με την παρέα σας κάνοντας barbeque, στο Living Yard έχουν τις λύσεις.

Το βραδάκι μπορείτε να χαλαρώσετε γύρω από υπαίθριο τζάκι ή αν δεν το επιτρέπει ο καιρός να διασκεδάσετε βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα προβολών ή παίζοντας επιτραπέζια στο χώρο αναψυχής.

Αν είστε αθλητικός τύπος μπορείτε να «ιδρώσετε ελεύθερα» στο mini gym. Από τις παροχές δεν θα μπορούσε να λείπει μία «secret pool» που ετοιμάζεται για να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς.

Είναι αυτές οι μοναδικές παροχές που ευελπιστούν να κάνουν τη διαμονή σας στο Living Yard ξεχωριστή αλλά εσάς μέρος μιας διαφορετικής πιο ανθρώπινης καθημερινότητας.

Η νέα τάση των Serviced Apartments που κατακτά την Ευρώπη ήρθε και στη Χαλκίδα

Στη Χαλκίδα, υπάρχει πολύς χώρος για την ανάπτυξη serviced apartments καθώς το κτιριακό δυναμικό της πόλης είναι αρκετά παλιό ή πεπαλαιωμένο, και οι ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων έχουν αλλάξει και μεγαλώσει.

Κυρίως η πανδημία έφερε στην επιφάνεια νέες ανάγκες και δημιούργησε νέες τάσεις. Επιθυμείτε να δουλέψετε σε άλλη πόλη ή χώρα ως ψηφιακός νομάς ή δουλεύετε πλέον με τηλεργασία; Τα serviced apartments δίνουν τη λύση.

Ακόμη και στην περίπτωση της μακροχρόνιας μίσθωσης (σε σχέση με τη συμβατική ενοικίαση ενός σπιτιού), αυτό που λαμβάνετε ως εμπειρία είναι πολύ καλύτερο και ενδεχομένως και πιο οικονομικό.

Τι είναι ένα serviced apartment;

Ένα serviced apartment ή εξυπηρετούμενο διαμέρισμα στα Ελληνικά είναι ένα πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο διαμέρισμα, που μπορεί να διατεθεί τόσο για βραχυχρόνια όσο και για μακροχρόνια χρήση.

Εκτός όμως από τα έπιπλα και τον εξοπλισμό προσφέρει και άλλες ανέσεις στους ενοίκους του, όπως για παράδειγμα κοινόχρηστους χώρους και πολλές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, ένα κτίριο serviced apartments μπορεί να έχει δική του πισίνα ή γυμναστήριο. Ακόμη και εστιατόριο.

Επίσης, στο Living Yard στο κόστος διαμονής περιλαμβάνονται τα πάντα, όπως λογαριασμοί, κοινόχρηστα, προσδίδοντας με αυτόν τον τρόπο οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα στους διαμένοντες.

Στην οδό Αρεθούσης 55 δημιουργήσαμε σε ένα διατηρητέο κτίριο 380τ.μ. 7 δίκλινα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Σε συνδυασμό με την καταπράσινη αυλή και τους προσεγμένους κοινόχρηστους χώρους προσφέρει στους διαμένοντες άνεση και ξεχωριστές παροχές.

 • 7 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με κουζίνα
 • Internet μέσω οπτικής ίνας
 • Ζεστό νερό 24 ώρες
 • Εβομαδιαία καθαριότητα
 •  Χώρος εργασίας με δυνατότητα coffee break
 •  Playroom με επιτραπέζια, ηλεκτρονικά παιχνίδια και Smart TV
 • Mini Gym
 • Laundry με πλυντήρια & στεγνωτήρια
 • 200τ.μ αυλή με barbeque και έπιπλα κήπου

Στην οδό Μπαλαλαίων 34 σε ένα νεοκλασσικό κτίριο 330τ.μ δημιουργήσαμε 4 δίκλινα & 2 τρίκλινα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

 • 6 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με κουζίνα
 • Internet μέσω οπτικής ίνας
 • Ζεστό νερό 24 ώρες
 • Εβδομαδιαία καθαριότητα
 • Laundry με πλυντήρια & στεγνωτήρια
 • 50τ.μ αυλή με barbeque και έπιπλα κήπου
 •  Χώροι εργασίας & meeting room με δυνατότητα coffee break
 • Δυνατότητα θέσεων στάθμευσης

Living Yard

Αρεθούσης 55, Χαλκίδα – Τηλέφωνο: 211-410.45.94 – 697.7693.270 / 697.2448.060

Email:: welcome@livingyard.gr

Facebook: Living Yard

Instagram: livingyard_chalkida

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top