Λευκή Νύχτα Χαλκίδα

“Λευκή Νύχτα” στη Χαλκίδα με μουσική, χορούς και μοναδικές προσφορές

Οι εκδηλώσεις για τις απόκριες κορυφώνονται αυτό το τριήμερο με το Καρναβάλι σε Στεριά και Θάλασσα να δίνει τον ρυθμό. Ξεχωρίζη η δράση με τη «Λευκή Νύχτα» που έχει προγραμματίσει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας σε μια προσπάθεια να τονώσουν την αγοραστική κίνηση. Αναλυτικά το δελτίο τύπου: Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε και […]

Οι εκδηλώσεις για τις απόκριες κορυφώνονται αυτό το τριήμερο με το Καρναβάλι σε Στεριά και Θάλασσα να δίνει τον ρυθμό.
Ξεχωρίζη η δράση με τη «Λευκή Νύχτα» που έχει προγραμματίσει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας σε μια προσπάθεια να τονώσουν την αγοραστική κίνηση.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στα καταστήματα της πόλης μας, απολαμβάνοντας μουσική, χορούς, κεράσματα και μοναδικές προσφορές, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου από τις 18.00 έως τα μεσάνυχτα!
Παράλληλα στην πλατεία Αγοράς το ίδιο απόγευμα από τις 18.30 ο Δήμος Χαλκιδέων με τον Δ.Α.Ε.Ε.Π.Ε.Χ. και τη Λαογραφική Εστία Ευβοίας διοργανώνουν “Τα Χοροπατήματα της Αποκριάς” με τραγούδια της Αποκριάς, κεράσματα, χoρούς, δραστηριότητες και μουσική

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top