Λαμπάκης κουζίνα μπάνιο εσωτερικοί χώροι κατοικίας

Λαμπάκης: Εξειδίκευση για την κουζίνα, το μπάνιο και τους εσωτερικούς χώρους κάθε κατοικίας

Αφιέρωμα Σπίτι 2023 Ο εσωτερικός χώρος μιας κατοικίας περιλαμβάνει την κουζίνα, το μπάνιο, το σαλόνι και τα υπόλοιπα δωμάτια. Η επιλογή των προϊόντων που κάνουν την κουζίνα και το μπάνιο λειτουργικά, όπως και εκείνα τα προϊόντα που ομορφαίνουν το περιβάλλον της κατοικίας, το σαλόνι και τα υπόλοιπα δωμάτια, χρειάζεται να γίνεται με γνώμονα το συνδυασμό […]

Αφιέρωμα Σπίτι 2023

Ο εσωτερικός χώρος μιας κατοικίας περιλαμβάνει την κουζίνα, το μπάνιο, το σαλόνι και τα υπόλοιπα δωμάτια. Η επιλογή των προϊόντων που κάνουν την κουζίνα και το μπάνιο λειτουργικά, όπως και εκείνα τα προϊόντα που ομορφαίνουν το περιβάλλον της κατοικίας, το σαλόνι και τα υπόλοιπα δωμάτια, χρειάζεται να γίνεται με γνώμονα το συνδυασμό αισθητικής και οικονομίας.

Η εταιρεία Λαμπάκης λειτουργεί με επιτυχία και ιστορία στο χώρο από το 1990, φροντίζοντας να ικανοποιεί κάθε εξειδικευμένη απαίτηση πελατών και συνεργατών. Στο Λαμπάκη θα βρούμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον εσωτερικό χώρο της κατοικίας μας. Μηχανισμοί κουζίνας και ντουλάπας, νεροχύτες, απορροφητήρες, πάγκοι, είδη επιπλοποιίας, βερνίκια ξύλου, ρολοκουρτίνες, στόρια, κουρτινόξυλα, είδη μπάνιου, μπαταρίες, πόμολα, αξεσουάρ τζακιού, laminate, είναι τα προϊόντα του Λαμπάκη.

Η φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία Λαμπάκης είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξειδίκευση στο συγκεκριμένο κομμάτι των προϊόντων που αφορούν κουζίνα, μπάνιο και το υπόλοιπο εσωτερικό χώρο της κατασκευής σπιτιού.

Ορέστη Μακρή 12 (Λιαννή Άμμος), Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 22210 28450

Web: labakisstore.gr

Facebook: Λαμπάκης Χαλκίδα

E-mail: info@labakisstore.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top