Λαγούμι Κορινθία δημοτικός υπάλληλος Ερέτρια Εύβοια

Λαγούμι Κορινθία: O πατέρας είναι εξ αποστάσεως δημοτικός υπάλληλος στην Ερέτρια

Internet δίπλα στο λαγούμι και τη σπηλιά έχουν οι παλαιοχριστιανοί – Τι αποκάλυψε ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών δουλεύει ως δημοτικός υπάλληλος και μάλιστα εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1.

Δίπλα από το λαγούμι και τη σπηλιά, σε μία από τις καλύβες που ηλεκτροδοτείται υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο και με το διαθέσιμο internet ο 46χρονος εργάζεται για δημοτική επιχείρηση δήμου της Εύβοιας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας.

«Ενημερώθηκα ότι εργάζεται εδώ και 3 χρόνια στον δήμο μας και αμείβεται κανονικά. Από ότι βλέπω από τα χαρτιά, έγινε μετάταξη για λόγους υγείας, έτσι μας είπαν από την τελευταία διοίκηση. Έστειλα έγγραφο και δεν παρουσιάστηκε. Έστειλα ξανά έγγραφο να απολογηθεί για την απουσία του. Μέσα στην υπηρεσία, έχει κάνει τις δουλειές που του έχουν αναθέσει» τόνισε στον Ant1 ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου Νικόλας Γούρνης επιβεβαιώνοντας ότι ο 46χρονος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος.

Ο δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου συμπλήρωσε ότι ο 46χρονος κάνει χρήση της τεχνολογίας και εργάζεται χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία στις υπηρεσίες του δημαρχείου αλλά εργάζεται εξ’ αποστάσεως μέσω ίντερνετ. Προηγουμένως δούλευε σε άλλο δήμο αλλά το 2020 πήρε μετάταξη για λόγους υγείας.

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top