Κυριακάτικη εξόρμηση στην Εύβοια από το Harley-Davidson Club Hellas

40 και πλέον ενθουσιώδεις αναβάτες, μια υπέροχη, ζεστή μέρα που θύμιζε άνοιξη μέσα στον Φεβρουάριο και ένας εξαιρετικός προορισμός ήταν τα συστατικά για την Κυριακάτικη εξόρμηση στην Εύβοια από το Harley-Davidson Club Hellas. Η πρώτη στάση έγινε για καφεδάκι στο Λιμάνι της Νέας Αρτάκης και η δεύτερη στην πλατεία των Καθενών. Τα μέλη του club …

Κυριακάτικη εξόρμηση στην Εύβοια από το Harley-Davidson Club Hellas Διαβάστε Περισσότερα »

40 και πλέον ενθουσιώδεις αναβάτες, μια υπέροχη, ζεστή μέρα που θύμιζε άνοιξη μέσα στον Φεβρουάριο και ένας εξαιρετικός προορισμός ήταν τα συστατικά για την Κυριακάτικη εξόρμηση στην Εύβοια από το Harley-Davidson Club Hellas.

Η πρώτη στάση έγινε για καφεδάκι στο Λιμάνι της Νέας Αρτάκης και η δεύτερη στην πλατεία των Καθενών.

Τα μέλη του club αποδέχθηκαν το κάλεσμα του γνωστού κιθαρίστα Νίκου Τσαμπάση, ο οποίος και τους οδήγησε στην γραφική πλατεία του χωριού των Καθενών, τόπο καταγωγής του, όπου τον τελευταίο χρόνο διατηρεί και την καφετέρια – μπυραρία First Son.

Οι μηχανές εντυπωσιακές όσο και οι εικόνες που κατέγραψε με τον φακό του ο Αντώνιος Λάμπρου.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top