Κτήμα Μπουρέλη χώρος event δεξιώσεων

Κτήμα Μπουρέλη: Ο απόλυτα status χώρος event και δεξιώσεων

Το Κτήμα Μπουρέλη, συνώνυμο των elegant events και των status δεξιώσεων συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του αφήνοντας το στίγμα ενός ισχυρού brand name των προσωπικών ευτυχισμένων στιγμών σας.

Το Κτήμα Μπουρέλη, συνώνυμο των elegant events και των status δεξιώσεων συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του αφήνοντας το στίγμα ενός ισχυρού brand name των προσωπικών ευτυχισμένων στιγμών σας.

Σε ένα Κτήμα 15 στρεμμάτων με μεγάλες εκτάσεις από γκαζόν, φαντασμαγορικούς φοίνικες, ειδικά διαλεγμένα καλλωπιστικά φυτά, μια πολυτελή πισίνα και μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα, δημιουργείται ένα ονειρεμένο σκηνικό για τις δεξιώσεις σας, ενώ ένα άρτια εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε επιστημονική ή εταιρική συνάντηση και Grant Event.

Ο Γάμος και η Βάφτιση στο Κτήμα Μπουρέλη οργανώνονται με μαεστρία, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ώστε να συνθέσουν ένα μοναδικό γεγονός στη ζωή σας, χαραγμένο ανεξίτηλα στη μνήμη, τόσο για εσάς τους οικοδεσπότες, όσο και των καλεσμένων σας.

Το εντυπωσιακό Κτήμα Μπουρέλη έχει σχεδιαστεί αρχιτεκτονικά ώστε να παρέχει χώρους όπως το Paradise Garden σχεδιασμένο να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων, με την ευελιξία να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της κάθε δεξίωσης, το ατμοσφαιρικό Pool Bar πλάι στην πισίνα που προορίζεται για πολυτελείς δεξιώσεις, παιδικά Party, events, με ειδικό φωτισμό και προσωπικό εκπαιδευμένο να παρέχει άψογες υπηρεσίες, το Greek Garden, ένας εξωτερικός χώρος με πολυτελή στέγαση, που καλύπτει μια εκδήλωση για μεγάλο αριθμό ατόμων, και για όλες τις εποχές του χρόνου.

Επίσης η Εσωτερική Αίθουσα, μια πολυτελή κλειστού τύπου αίθουσα, με εντυπωσιακό φωτισμό και διακόσμηση, εξοπλισμένη με ηχητικά συστήματα, κλιματισμό, εξαερισμό, με θέα το Paradise Garden, φαντάζει ιδανική για οποιαδήποτε δεξίωση ή συνέδριο. Τέλος, το γραφικό Εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής συνομιλεί ευλαβώς με την εκκλησιαστική αρχιτεκτονική και μπορεί να αποτελέσει το Ναό του μυστηρίου.

Στο Κτήμα το Catering by Boureli συνοδεύει, με ποιοτικές υπηρεσίες και ευφάνταστες δημιουργίες, φροντίδα και άριστη εξυπηρέτηση, τα εκλεκτά εδέσματα που θα θελήσετε να προσφέρετε.

Το χειμώνα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Κτήμα Μπουρέλη λειτουργεί εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών για να δειπνήσετε, απολαμβάνοντας το μεγαλείο αυτού του επιβλητικού συγκροτήματος.

Τα μεγαλύτερα Events στην Εύβοια έχουν λάβει χώρα στο Κτήμα Μπουρέλη, δημιουργώντας μια μουσική ταυτότητα που αντανακλάται στην ευρύτερη περιοχή, αφήνοντας έντονο καλλιτεχνικό αποτύπωμα. Η Συναυλία με τον Παντελή Παντελίδη και το Βασίλη Καρρά, αποτέλεσαν ιστορικές μουσικές στιγμές, καθώς η φιλοξενία τέτοιων καλλιτεχνών χαράχτηκε για πάντα στη μνήμη μας. Η απείρου φωνητικού κάλλους Πάολα χάρισε στους θεατές, που γέμισαν ασφυκτικά το Κτήμα Μπουρέλη, μια αξέχαστη νύχτα, έχοντας στο πλευρό της και το Γιώργο Παπαδόπουλο. Η Συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα ήταν ένα δυνατό και επιτυχημένο Event, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι το Κτήμα Μπουρέλη διαγράφει τη δική του τροχιά στις επιτυχημένες διοργανώσεις με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Η ανεπανάληπτη Συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη και εκείνη της Λένας Ζευγαρά, δύο από τα πιο hot ονόματα του ελληνικού μουσικού ρεπερτορίου, πιστοποιεί ότι το Κτήμα Μπουρέλη αποτελεί ναυαρχίδα στην ψυχαγωγία των μουσικόφιλων και απαραίτητο σταθμό των πιο γνωστών ελλήνων και ελληνίδων καλλιτεχνών.

Το Κτήμα Μπουρέλη συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι μιας επιτυχημένης δεξίωσης για το Γάμο ή της Βάφτισή σας, ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα προσιτό χώρο για οποιαδήποτε μορφής συνέδριο, αλλά και το συναυλιακό χώρο των πιο εντυπωσιακών Grant Event, που συναρπάζουν κάθε θεατή και δημιουργούν μουσική ιστορία.

Κτήμα Μπουρέλη

Ερέτρια

Τηλέφωνο: 6973374669 / 2229060023

Facebook: ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΡΕΛΗ

Email: info@ktima-boureli.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top