Ξυλουργικές Εργασίες Χαλκίδα Ιωάννης Συγγελάκης

Ξυλουργικές Εργασίες Ιωάννης Συγγελάκης: Άριστη ποιότητα με μεράκι για την δημιουργία

Η ξυλουργία άλλωστε είναι στο DNA της οικογένειας, καθώς ο Ιωάννης ακολουθεί την δουλειά του πατέρα του. Αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την κατασκευή επίπλων και ειδικών κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους (κομμωτήρια, εστιατόρια, καφέ κ.α.). Κατασκευάζει χειροποίητα έπιπλα τραπεζαρίας, καθιστικού, κουζίνας, παιδικού δωματίου, μπάνιου, ντουλάπες, και πάσης φύσεως ξυλουργικών εργασιών, μεταποίησης και ειδικών […]

Η ξυλουργία άλλωστε είναι στο DNA της οικογένειας, καθώς ο Ιωάννης ακολουθεί την δουλειά του πατέρα του.

Αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την κατασκευή επίπλων και ειδικών κατασκευών για οικίες και επαγγελματικούς χώρους (κομμωτήρια, εστιατόρια, καφέ κ.α.). Κατασκευάζει χειροποίητα έπιπλα τραπεζαρίας, καθιστικού, κουζίνας, παιδικού δωματίου, μπάνιου, ντουλάπες, και πάσης φύσεως ξυλουργικών εργασιών, μεταποίησης και ειδικών κατασκευών.

Η επιλογή σχεδίου σε συνδυασμό με την επιλογή χρωμάτων και διάφορων σχεδίων αλλά και με την εμπειρία που διαθέτει ο Ιωάννης Συγγελάκης, μπορούν να δημιουργήσουν την απόλυτη προσαρμογή των κατασκευών στον χώρο σας.

Προσιτές Τιμές – Εγγυημένη Ποιότητα – Μεράκι για την δουλειά.  Το τρίπτυχο που θα σας κάνει να επιλέξετε και να ξεχωρίσετε τις Ξυλουργικές Εργασίες Ιωάννης Συγγελάκης.

Ένας έμπειρος επαγγελματίας που μπορεί να σας εγγυηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα!

Ξυλουργικές Εργασίες Ιωάννης Συγγελάκης

Τηλέφωνο: 6948206896

Email: tzepeto2018@gmail.com

Facebook: Γιάννης Συγγελάκης – Tzepeto Ειδικές Κατασκευές Επίπλων

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top