Ξεχωριστή Τσικνοπέμπτη στο «Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς» και με live μουσική

Το «Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς» λειτουργεί με επιτυχία από το 2013 και έχει κατακτήσει τις καρδιές των Χαλκιδέων. Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, δηλαδή την Τσικνοπέμπτη, μας περιμένει σε μια βραδιά που τον τόνο θα δώσουν οι εξαιρετικοί μουσικοί. Το «Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς», εκείνη τη μέρα, θα πλημμυρίσει με τις μουσικές της καλλιτεχνικής ομάδας του Αστέρη Χαραμαντίδη, […]

Το «Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς» λειτουργεί με επιτυχία από το 2013 και έχει κατακτήσει τις καρδιές των Χαλκιδέων. Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, δηλαδή την Τσικνοπέμπτη, μας περιμένει σε μια βραδιά που τον τόνο θα δώσουν οι εξαιρετικοί μουσικοί.

Το «Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς», εκείνη τη μέρα, θα πλημμυρίσει με τις μουσικές της καλλιτεχνικής ομάδας του Αστέρη Χαραμαντίδη, της Δώρας Δημητρίου και του Γιάννη Ζέρβα, και οι οποίοι μας υπόσχονται μια μελωδική διασκέδαση, ενώ θα χορέψει Οριεντάλ η Ζωή Αντωνίου.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τα φρέσκα υλικά, το ζεστό περιβάλλον, την άψογη εξυπηρέτηση αλλά κυρίως το σεβασμό στον πελάτη, το «Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς» κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς και το πιο αγαπημένο στέκι της πόλης.

Φιλοξενείται σε ένα κτήριο που χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα και λειτουργούσε τότε ως Ζυθεστιατόριον και αργότερα ως Παντοπωλείο.

Το διαλεχτό ψαρονέφρι, το σπετσοφάι λουκάνικο, η φρυγαδέλια, δηλαδή μοσχαρίσιο συκώτι τυλιγμένο με μπόλια και η λαδόκολλα στο Κορδελιό, ήτοι μαριναρισμένη ψιλοκομμένη πανσέτα, είναι κάποια από τα ιδιαίτερα πιάτα που καταγράφουν την ταυτότητα αυτού του μεζεδοπωλείου.

Το «Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς» αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική για την παρέα την Τσιικνοπέμπτη και μας προτείνει, επιπλέον, την τηγανιά χοιρινή αλλά και την ποικιλία κρεατικών σαν μια ιδέα για να τσικνήσουμε.

Την πιο γιορτινή Τσικνοπέμπτη θα τη ζήσουμε στο «Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς», εκεί που το καλό και προσεγμένο φαγητό συνδυάζεται με μουσικές μελωδίες για αληθινή διασκέδαση.

Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς

Αρεθούσης 119, Χαλκίδα – Τηλ. 22210 86878

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top