Κέντρο Συμβουλευτικής Εξέλιξη

Ξεκλείδωσε το επαγγελματικό σου Μέλλον

H Λήψη Επαγγελματικών Αποφάσεων είναι το ζητούμενο για κάθε άτομο ανεξάρτητα από την ηλικία του. Ο Επαγγελματικός Βίος δεν αρχίζει και δεν τελειώνει πλέον με την ίδια εργασία, ενώ η εκπαίδευση και η κατάρτιση δεν τελειώνουν με την απόκτηση κάποιου ακαδημαϊκού τίτλου ή διπλώματος. Η συνεχής εκπαίδευση, η δια βίου μάθηση, η διαρκής κατάρτιση και …

Ξεκλείδωσε το επαγγελματικό σου Μέλλον Διαβάστε Περισσότερα »

H Λήψη Επαγγελματικών Αποφάσεων είναι το ζητούμενο για κάθε άτομο ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Ο Επαγγελματικός Βίος δεν αρχίζει και δεν τελειώνει πλέον με την ίδια εργασία, ενώ η εκπαίδευση και η κατάρτιση δεν τελειώνουν με την απόκτηση κάποιου ακαδημαϊκού τίτλου ή διπλώματος.

Η συνεχής εκπαίδευση, η δια βίου μάθηση, η διαρκής κατάρτιση και η καλλιέργεια δεξιοτήτων θεωρούνται αναγκαία συστατικά στοιχεία της εποχής, καθώς καθιστούν το άτομο ικανό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αγοράς εργασίας και να διαχειριστεί τις μεταβαλλόμενες κοινωνικές συνθήκες.

Η Λήψη όμως των Επαγγελματικών Αποφάσεων περνά, αρχικά,  μέσα από την δεδηλωμένη θέληση του ατόμου να διαμορφώσει την επαγγελματική του ταυτότητα όταν το αποφασίσει.

Η κινητήρια δύναμη αυτής της νέας μορφής επαγγελματικής πορείας και των αποφάσεων που την απαρτίζουν αποτελεί η διαμόρφωση της προσωπικής και επαγγελματικής ταυτότητας του ατόμου, δηλαδή η διερεύνηση του εαυτού του, η αναγνώριση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του, η άποψη που έχει για τον κόσμο, τα ζητήματα που καθοδηγούν τις επιλογές του, τα επαγγελματικά σχέδια που θέλει να εκπληρώσει έχοντας αποφασίσει τι είναι αυτό που του αρέσει και του ταιριάζει, τα επαγγελματικά μονοπάτια που επιλέγει να ακολουθήσει καθώς επίσης η απόφαση του να μείνει μακριά από κάθε είδους στερεότυπα που θα τον επηρεάσουν αρνητικά.

Εξίσου σημαντικό κομμάτι του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Σταδιοδρομίας αποτελεί η Συμβουλευτική της Επιχειρηματικότητας (entrepreneurship) και των Επιχειρήσεων (enterprises).

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσανατολίζονται προς την Επιχειρηματικότητα διότι προτείνεται πλέον ως ρεαλιστική επιλογή καριέρας. Η Επιχειρηματική προοπτική συνδέεται με την καινοτομία και υποστηρίζεται σθεναρά με εκπαιδευτικές και οικονομικές πολιτικές από το 2000 και μετά.

Στο Κέντρο Συμβουλευτικής Εξέλιξη με γνώμονα την Επαγγελματική σας Αποκατάσταση εφαρμόζουν με τον πλέον επιστημονικό τρόπο το Ατομικό Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Σταδιοδρομίας και Πληροφόρησης το οποίο προσαρμόζουν στις ανάγκες σας και το οποίο περιλαμβάνει την χρήση Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων, Τεστ Εργασιακών Αξιών, Τεστ Επαγγελματικών Αποφάσεων, καθώς και ατομική Συμβουλευτική, ώστε να σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση για το επαγγελματικό σας μέλλον!

Το πρόγραμμα αυτό αφορά τους εφήβους, τους ενήλικες καθώς επίσης και τους ανθρώπους εκείνους ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά ξεκινώντας από την σύλληψη της Επιχειρηματικής Ιδέας μέχρι την Υλοποίηση της.

Και να θυμάστε πάντα, πως το Επαγγελματικό Μέλλον ανήκει σε εκείνους που το προετοιμάζουν με Θετική Σκέψη, Οργάνωση και Στρατηγική.

Κέντρο Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας “Εξέλιξη”

Βύρωνος 4, Χαλκίδα – Τηλ. 693 745 5986

Web: https://exelixi.business.site

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top