Κουλούρι Της Πόλης

Ξεκινάμε δυναμικά τη μέρα μας από το Κουλούρι Της Πόλης

Η πρώτη γουλιά καφέ το πρωί είναι η στιγμή που παίρνουμε δύναμη για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας! Και φυσικά, είμαστε απαιτητικοί και θέλουμε να απολαμβάνουμε τον καλύτερο καφέ για να μας “ξυπνήσει”,αλλά και να μας τονώσει κατά τη διάρκεια της μέρας! Στο Κουλούρι Της Πόλης, δοκιμάσαμε τον ποιοτικό καφέ της εταιρείας Ipanema και σίγουρα […]

Η πρώτη γουλιά καφέ το πρωί είναι η στιγμή που παίρνουμε δύναμη για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας!
Και φυσικά, είμαστε απαιτητικοί και θέλουμε να απολαμβάνουμε τον καλύτερο καφέ για να μας “ξυπνήσει”,αλλά και να μας τονώσει κατά τη διάρκεια της μέρας!

Στο Κουλούρι Της Πόλης, δοκιμάσαμε τον ποιοτικό καφέ της εταιρείας Ipanema και σίγουρα η μέρα μας ξεκίνησε με χαμόγελο!

Στην καρδιά της Αβάντων, που σιγά σιγά επανέρχεται σε ζωντανούς ρυθμούς μετά και το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, κάνουμε το διάλειμμα μας από τα ψώνια και τις δουλειές μας και παίρνουμε ενέργεια με καφεδάκι και χειροποίητες γεύσεις από το Κουλούρι Της Πόλης!

Οι επιλογές πολλές…
Από το παραδοσιακό κουλούρι με την αυθεντική συνταγή από την Κωνσταντινούπολη, στο γεμιστό σε γλυκές και αλμυρές προτάσεις, αλλά και στο μοναδικό χειροποίητο πεϊνιρλί και στην πίτσα σε διάφορες γευστικές παραλλαγές!


Οι νηστίσιμες προτάσεις της Σαρακοστής δεν λείπουν,όπως επίσης και διάφορα σάντουιτς με ολόφρεσκα υλικά!

Αν λοιπόν κάνεις την βόλτα σου στον πεζόδρομο της Αβάντων, οι μυρωδιές από το εργαστήριο θα σε οδηγήσουν στο Κουλούρι Της Πόλης και σίγουρα θα απολαύσεις το διάλειμμα σου με ποιοτικό καφεδάκι και μοναδικές γεύσεις!

Το Κουλούρι Της Πόλης έρχεται και στον χώρο σου με ένα τηλέφωνο στο 2221 181081-81, What’s Up 6986834493 ή με ένα κλικ σε efood και Box!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top