Κρεοπωλείο «Ο Κούλης» γιορτινό τραπέζι

Κρεοπωλείο «Ο Κούλης»: Η προσιτή πολυτέλεια για το φετινό γιορτινό τραπέζι

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά, γιορτές που απαιτούν υψηλή γαστρονομία και gourmet επιλογές. Το κρεοπωλείο «Ο Κούλης» στις φετινές γιορτές φοράει τα καλά του και μας προτείνει γεύσεις και συνταγές που απογειώνουν το γιορτινό μας τραπέζι.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, γιορτές που απαιτούν υψηλή γαστρονομία και gourmet επιλογές. Το κρεοπωλείο «Ο Κούλης» στις φετινές γιορτές φοράει τα καλά του και μας προτείνει γεύσεις και συνταγές που απογειώνουν το γιορτινό μας τραπέζι. Άλλωστε το κρέας έχει την τιμητική του την εορταστική περίοδο και το κρεοπωλείο «Ο Κούλης» μας το παρουσιάζει σε πολλές εκδοχές.

Η boutique αισθητική του κρεοπωλείου «Ο Κούλης» μετατρέπει το παραδοσιακό χασάπικο σε ένα χώρο με αρώματα από πορτοκάλι, κανέλα, σταφίδα, μήλο, δαμάσκηνο, κουκουνάρι, μαζί με ουίσκι, μαυροδάφνη και εκλεκτές σάλτσες. Ο πλούσιος γαστρονομικός κόσμος του Κούλη συμμαχεί με την Ελληνίδα νοικοκυρά και τον Έλληνα νοικοκύρη και δημιουργεί ιδέες και λιχουδιές που αλλάζουν τον τρόπο που μαγειρεύαμε το κρέας.

Μια βιτρίνα εξολοκλήρου εργαστήριο το οποίο παράγει από τη μια χριστουγεννιάτικες μνήμες και από την άλλη διευκολύνει τον τρόπο που ετοιμάζουμε τα χριστουγεννιάτικα δείπνα και γεύματα. Άρχοντας είναι ο ευβοϊκός τόπος και οι ντόπιες ευβοϊκές φάρμες, εκεί απ’ όπου, στον Κούλη, διαλέγουν με επιμονή και μεράκι το καλύτερο κρέας του νησιού μας. Αυτά τα αγνά και αυθεντικά κρέατα μετατρέπονται σε χειροποίητα παρασκευάσματα που δίνουν μια μαγική νότα στο μενού των εορτών.

Θα λαχταρήσετε το ολόφρεσκο μπουτάκι από νεαρό χοιρινό, χαραγμένο με μήλο και κανέλα, γλασαρισμένο με ουίσκι και σάλτσα BBQ και το οποίο θα κρατήσετε για εσάς, ενώ για τους καλεσμένους σας ψήστε τη Χριστουγεννιάτικη βάρκα από φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με Φιλαδέλφεια, δαμάσκηνα και ροδάκινα.

Ο χοιρινός μπακλαβάς από πανσέτα, φυσικά αρωματισμένη με λάδι μεσογειακών βοτάνων και σάλτσα μπάρμπεκιου θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σας, όπως και το Χριστουγεννιάτικο Στρογκάνοφ κοτόπουλο ή χοιρινό με ζουμερά δαμάσκηνα, κουκουνάρι, σταφίδα και σάλτσα θα διεγείρει τόση γευστικούς σας κάλυκες.

Το φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με τυρί, μεθυσμένα φρούτα, μήλο και κυδώνι, σε ουίσκι, γλασαρισμένο με μυρωδάτο σιρόπι σφενδάμου και ουίσκι αποτελεί την επιτομή των εξεζητημένων γεύσεων του Κρεοπωλείου.

Το Ρολό χοιρινό ή κοτόπουλο με δαμάσκηνα, σταφίδα, κουκουνάρι, καστανό τυρί και μπέικον, αλλά και το χοιρινό ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε σκόρδο και δενδρολίβανο, μεθυσμένο σε εκλεκτή μαυροδάφνη, δημιουργούν μια γαστρονομική πανδαισία και εξάπτουν τις αισθήσεις όλων των καλοφαγάδων.

Φυσικά το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» έχει την παράδοση στο πετσί του και δεν λείπουν προϊόντα κρέατος όπως χωριάτικα λουκάνικα με πράσο, λιαστή ντομάτα, φέτα, πορτοκάλι και ρολά κοτόπουλου ή χοιρινού που πλαισιώνουν με νοστιμιά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας. Επίσης μια μοντέρνα πινελιά στο κλασικό χασάπικο είναι και κρέατα με μαρινάδα της επιλογής μας, όπως γαλοπούλα, κότα, κοκόρι, κουνέλι, αρνί, κατσίκι, πρόβατο, μοσχάρι.

Αυτή είναι η προσιτή πολυτέλεια στο Κρεοπωλείο «ο Κούλης»,  η αξεπέραστη ποιότητα και ποικιλία των επιλογών σε καταπληκτικές τιμές.

Το Κρεοπωλείο, όπως όλοι πια γνωρίζουμε, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Ψησταριά «ο Κούλης» στην οδό 25Μαρτίου, στο γήπεδο της Χαλκίδας.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00-21.00 και το Σάββατο από τις 08.00-20.00 ενώ στο ίδιο ωράριο φέρνει κάθε παραγγελία στην πόρτα μας με delivery.

25ης Μαρτίου και Αντώνιου Νίκα, Χαλκίδα – Τηλ. 22210-80037

Faceboκ: Κρεοπωλείο ο Κούλης – Instagram: kreopwleio_o_koulis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top