Κούτρας Plants: Προτάσεις για τον κήπο & την διακόσμηση του σπιτιού σας το φθινόπωρο

Ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης είναι μήνες που ετοιμάζουμε το μποστάνι του σπιτιού μας, ώστε να καλλιεργήσουμε λάχανα, κουνουπίδια, μπρόκολα, μαρούλια κ.α. Ανανεώνουμε τον πλέον χειμερινό μας κήπο με λουλούδια όπως Ρείκι, Κυκλάμινα, Κάλλες ενώ την τιμητική τους έχουν τα χρυσάνθεμα, τα οποία στο Κούτρας Plants μπορείτε να τα βρείτε πολύ μικρά αλλά ακόμα και […]

Ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης είναι μήνες που ετοιμάζουμε το μποστάνι του σπιτιού μας, ώστε να καλλιεργήσουμε λάχανα, κουνουπίδια, μπρόκολα, μαρούλια κ.α.

Ανανεώνουμε τον πλέον χειμερινό μας κήπο με λουλούδια όπως Ρείκι, Κυκλάμινα, Κάλλες ενώ την τιμητική τους έχουν τα χρυσάνθεμα, τα οποία στο Κούτρας Plants μπορείτε να τα βρείτε πολύ μικρά αλλά ακόμα και σε τεράστιες μπάλες.

Το γεγονός ότι η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια εποχή κατάλληλη για ανθοκομικές εργασίες. Άλλωστε το άγγιγμα του χώματος είναι ψυχοθεραπεία και το ίδιο θεραπευτικό είναι να έχεις φυτά στο σπίτι σου.

Το φθινόπωρο αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσεις και με τα φυτά του εσωτερικού χώρου και να φέρεις την φύση μέσα στο σπίτι σου. Από πλευράς διακόσμησης το πράσινο, ειδικά με όμορφες γλάστρες και κασπώ, μπορεί να μεταλλάξει το τοπίο και ταιριάζει εκπληκτικά με το χρώμα του φυσικού ξύλου και όχι μόνο.

Η νέα συλλογή του Κούτρας Plants από κασπώ και φυτά θα σας ενθουσιάσει και θα φέρει εντυπωσιακό αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας.

Κούτρας Plants

Εθνική Οδός Χαλκίδας – Λεπούρων / Βασιλικό
Τηλ. 2221050481

Facebook: Κούτρας Plants
Instagram: koutrasplants
Email: fitoriokoutras@gmail.com

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top