Κούλης Ψησταριά Κούλης Κρεοπωλείο Πάσχα 2022

Κούλης Ψησταριά & Κούλης Κρεοπωλείο, ο συνδυασμός που επιλέγουμε το φετινό Πάσχα

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου Η Ψησταριά «ο Κούλης» έχει κατακτήσει μια θέση στις προτιμήσεις των ανθρώπων της πόλης καθώς ετοιμάζει τις εκλεκτότερες ψητές λιχουδιές και μας τις προσφέρει κάθε μέρα με περισσή φροντίδα και συνέπεια, Η ομάδα της Ψησταριάς «ο Κούλης» είναι εδώ και χρόνια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη για την ποιότητα στο κρέας και για τη νοστιμιά …

Κούλης Ψησταριά & Κούλης Κρεοπωλείο, ο συνδυασμός που επιλέγουμε το φετινό Πάσχα Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτογραφίες: Πένη Θεοδοσίου

Η Ψησταριά «ο Κούλης» έχει κατακτήσει μια θέση στις προτιμήσεις των ανθρώπων της πόλης καθώς ετοιμάζει τις εκλεκτότερες ψητές λιχουδιές και μας τις προσφέρει κάθε μέρα με περισσή φροντίδα και συνέπεια, Η ομάδα της Ψησταριάς «ο Κούλης» είναι εδώ και χρόνια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη για την ποιότητα στο κρέας και για τη νοστιμιά στο ψήσιμο.

Το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» ήρθε για να συμπληρώσει την Ψησταριά και να εντυπωσιάσει με το εύρος των επιλογών και την πλούσια γκάμα των προϊόντων που στολίζουν το τραπέζι μας. Σε ένα όμορφο περιβάλλον με ιδιαίτερο design και πλούσιο φωτισμό, το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» αποτελεί μια νέα Boutique εκδοχή προτάσεων σε είδη κρέατος.

Το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» ομορφαίνει το φετινό Πάσχα με ένα εντυπωσιακό Μενού που επιμελήθηκε αποκλειστικά ο αεικίνητος ιδιοκτήτης Γιώργος Σπανός. Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε κοντοσούβλι χοιρινό, κοντοσούβλι κοτόπουλο, κοκορέτσι, γαρδούμπες, φρυγαδέλι, τηγανιά συκωταριάς με σχινόπρασο, σπλινάντερο και φυσικά το παραδοσιακό αρνί και κατσίκι για τη σούβλα μας.

Το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» εγγυάται για την ποιότητα και την προέλευση των κρεάτων καθώς όλα είναι επιμελώς διαλεγμένα από τις καλύτερες ευβοιώτικες φάρμες. Να σημειώσουμε ότι δέχονται παραγγελίες για κοκορέτσι και κοντοσούβλι μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, στο τηλέφωνο 22210-80037.

Το πιο εκπληκτικό είναι ότι σε συνδυασμό με την Ψησταριά «Ο Κούλης» αναλαμβάνουν το ψήσιμο αρνιών και κατσικιών για τη γιορτινή μέρα του Πάσχα.

Επίσης στον υπέροχο χώρο της Ψησταριάς « ο Κούλης» στην οδό 25ης Μαρτίου, που θα είναι ανοιχτά ανήμερα του Πάσχα, θα βρείτε λαχταριστό, ψημένο στη σούβλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι χοιρινό και κοντσούβλι κοτόπουλο, και ψητό αρνί και κατσίκι ευβοϊκής φάρμας.

Το φετινό Πάσχα είτε επιλέξουμε να γιορτάσουμε σπίτι μας, είτε να περάσουμε την γιορτινή ημέρα με μια έξοδο για φαγητό, ο προορισμός είναι μοναδικός. Η Ψησταριά «ο Κούλης» και το Κρεοπωλείο «ο Κούλης» αποτελούν την καλύτερη λύση ώστε να γιορτάσουμε το Πάσχα με την οικογένεια και τους φίλους μας αφήνοντας την οργάνωση σε αυτούς. Η Ψησταριά «ο Κούλης» και το Κρεοπωλείο «ο Κούλης», στην οδό 25ης Μαρτίου, ξεχωρίζουν ως καταστήματα υψηλών προδιαγραφών με άμεση προτεραιότητα τον πελάτη, φυσικά και το φετινό Πάσχα.

Ψησταριά ο Κούλης

25ης Μαρτίου 6, Χαλκίδα – Τηλέφωνο: 2221 085967

Facebook: Κούλης Ψησταριά  – Instagram: koulis_xalkida

Κρεοπωλείο ο Κούλης

25ης Μαρτίου και Αντώνιου Νίκα, Χαλκίδα – Τηλέφωνο: 22210-80037

Facebook: Κρεοπωλείο ο Κούλης – Instagram: kreopwleio_o_koulis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top