Κότσαρης Καφεκοπτείο Χαλκίδα

Κότσαρης: Το Καφεκοπτείο που δικαιολογεί την ισχυρή φήμη του

Ο ανακαινισμένος εξωτερικός χώρος, με την απίστευτη ενέργεια που εκπέμπει το ξύλο, εντυπωσιάζει. Εκεί ο Γιώργος και η Γιούλη θα σου μιλήσουν για την τέχνη του Roastery και θα μοιραστούν μαζί σου τα μυστικά του καφέ, όσο εσύ απολαμβάνεις espresso ή ελληνικό Κότσαρη.

Όσο κι αν ψάξαμε, ακούγοντας το βουητό, τις φήμες, τα κουτσομπολιά, τις συζητήσεις, κι όλους όσους διαδίδουν τις καλύτερες κριτικές για το Καφεκοπτείο Κότσαρης, καταλήξαμε στην αρχική μας αντίληψη. Πρόκειται για το καλύτερο Roastery της πόλης.

Ο Γιώργος έχει την απόλυτη γνώση για τον καφέ, και πέρα από τις εξειδικεύσεις, τα σεμινάρια και τις πιστοποιήσεις του, είναι ο Coffee Roaster με DNA και ταυτότητα. Η Γιούλη, άξια barista, σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο και την εξυπηρέτηση.

Όσο για τον espresso τους, έχει διαδοθεί πολύ έξω από την πόλη, και δεν είναι τυχαίες οι πεντάστερες αξιολογήσεις στη Google. Βρίσκεται σε μια γειτονιά, ένα προάστιο της Χαλκίδας, την πανέμορφη Κάνηθο, και είναι τέτοια η απήχησή του, που οι επισκέπτες Αθηναίοι παίρνουν καφέ Κότσαρης πριν μπουν στην πόλη.

Όλοι μας έχουμε ακούσει, αλλά και πολλοί από εμάς θα έχουμε αφουγκραστεί τον ντόρο με τους μονοποικιλακούς. Μάλιστα όχι ένας, αλλά πολλοί προσεγμένοι μονοποικιλιακοί από Κολομβία, Γουατεμάλα, Αιθιοπία, Βραζιλία μας περιμένουν να τους δοκιμάσουμε για του λόγου το αληθές.

Βέβαια υπάρχει και ο ξακουστός ελληνικός Κότσαρης, ο οποίος παραμένει απλά ο καλύτερος σε άρωμα, σώμα και γεύση.

Ο ανακαινισμένος εξωτερικός χώρος, με την απίστευτη ενέργεια που εκπέμπει το ξύλο, εντυπωσιάζει. Εκεί ο Γιώργος και η Γιούλη θα σου μιλήσουν για την τέχνη του Roastery και θα μοιραστούν μαζί σου τα μυστικά του καφέ, όσο εσύ απολαμβάνεις espresso ή ελληνικό Κότσαρη.

Αλήθεια γιατί να μην κάνεις και χριστουγεννιάτικα δώρα από το Καφεκοπτείο Κότσαρης, με αυτό το ύφος της αλληλεγγύης, του διαμοιρασμού, της προσφοράς.

Μικρά δωράκια της τελευταίας στιγμής, πολύ έξυπνα, συνθέσεις με καφέ, πρωτότυπα εορταστικά γλυκίσματα, ντιζαϊνάτες κούπες με logo από το πιο παρεϊστικο ρόφημα του πλανήτη.

Καφεκοπτείο Κότσαρης στη Κάνηθο, όλα όσα έχεις ακούσει, είναι αλήθεια. Πέρασε όμως από εκεί, ώστε αυτήν την αλήθεια να τη γευτείς.

Καφεκοπτείο Κότσαρης

Νικοδήμου 43, Χαλκίδα

Τηλ. 22213 12241 / 698 67 300 61

Facebook: Καφεκοπτείο ΚότσαρηςInstagram: kafekoption_kotsaris

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top