Κοραής Tailor Made Wood ξυλουργικές κατασκευές

Κοραής Tailor Made Wood: Ανώτερες ξυλουργικές κατασκευές για το χώρο σας

Δύο αδέρφια ο Γιάννης και ο Λάμπρος Κοραής αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της επωνυμίας Κοραής tailor made wood. Με απαράμιλλη τέχνη και ασίγαστο μεράκι δίνουν μορφή στο ξύλο, συνδυάζουν την τέχνη του παλιού με την τεχνογνωσία του καινούργιου και παράγουν εξειδικευμένες κατασκευές οι οποίες εκτείνονται από τα έπιπλα κουζίνας, τις ντουλάπες, τις πόρτες […]

Δύο αδέρφια ο Γιάννης και ο Λάμπρος Κοραής αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της επωνυμίας Κοραής tailor made wood. Με απαράμιλλη τέχνη και ασίγαστο μεράκι δίνουν μορφή στο ξύλο, συνδυάζουν την τέχνη του παλιού με την τεχνογνωσία του καινούργιου και παράγουν εξειδικευμένες κατασκευές οι οποίες εκτείνονται από τα έπιπλα κουζίνας, τις ντουλάπες, τις πόρτες έως και το έπιπλο.

Η φιλοσοφία τους δίνει έμφαση στη λεπτομερή κατασκευή και την παραγωγή του καλύτερου και πιο εξεζητημένου ξύλινου αντικειμένου. Χρησιμοποιούν ανώτερης ποιότητας πιστοποιημένα υλικά, καθώς και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλιστικούς μηχανισμούς, μέσα από μια τεράστια γκάμα για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη και της κάθε κατασκευής, καθώς επίσης βαφές και βερνίκια διαφόρων υφών και φιλικά προς το περιβάλλον και τον τελικό καταναλωτή. Χαρακτηριστικό παράγοντα οι κόλλες food safe οι οποίες παρέχουν ασφάλεια σε άμεση επαφή με τρόφιμα και δεν είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό. Με γνώμονα την ενημέρωση και την πληροφόρηση του καταναλωτή επιλέγουν μόνο συγκεκριμένα πιστοποιημένα υλικά, παραδίδοντας μια ασφαλή κατασκευή από όλες τις πλευρές.

Η Κοραής tailor made wood σχεδιάζει και δημιουργεί ανώτερη ξυλουργική και υψηλή επιπλοποιία χρησιμοποιώντας εκλεπτυσμένη αισθητική και πρώτη ύλη ανεξίτηλη στο χρόνο. Οι ιδιαιτέρες δουλειές τους εκτείνονται σε ένα μεγάλο φάσμα ξύλινων κατασκευών, τα οποία προσφέρουν ασφάλεια, εργονομία και προσεγμένο deisgn στο χώρο μας.

Τα έπιπλα από ορείχαλκο και μάρμαρο στο συγκεκριμένο project είναι της εταιρείας ΑΝΑΚΤΑΕ (www.anaktae.com)

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν για τις κατασκευές υψηλής επιπλοποιίας είναι εξαιρετικής ποιότητας μασίφ ξυλείας και καπλαμάδων ρίζας δάφνης, έβενο Makassar ή Μοζαμβίκης, ρίζα ελιάς, παλίσανδρο Santos Βραζιλίας, ρίζα καρυδιάς Καυκάσου και πολλά άλλα. Παράλληλα επιλέγουν προμηθευτές με εισαγόμενα προϊόντα για την αξιοπιστία και το κύρος της κατασκευής, ενώ εστιάζουν στην ασφάλεια κατά την τοποθέτηση του ξύλινου αντικειμένου ώστε να παραμένει ανέπαφο στο χρόνο, την ίδια στιγμή που αποπνέει αρχιτεκτονική και υψηλή αισθητική.

Το όραμα της Κοραής tailor made wood αποτελεί το καλύτερο και το πιο εντυπωσιακό. Το ανώτερο αποτέλεσμα στην ξυλουργική και επιπλοποιία κατορθώνεται με την ενδελεχή μελέτη κάθε βήματος του project και την επεξεργασία κάθε μεταβολής κατά την κατασκευή, κάτι που συνεπάγεται τη δημιουργία ενός μοναδικού κομματιού εγνωσμένης αξίας και αισθητικής.

Οι αδερφοί Κοραή χρησιμοποιούν την εμπειρία και την τέχνη τους για τον κάθε πελάτη και έχουν την συναίσθηση ότι κατασκευάζουν κάθε αντικείμενο σαν να το έφτιαχναν για τον εαυτό τους και να το τοποθετούσαν στο δικό τους χώρο, Τα μελλοντικά τους σχέδια δίνουν προτεραιότητα στην εξέλιξη που διαχέεται μέσα από το τρίπτυχο, design, η καλύτερη πρώτη ύλη και η πλήρης αξιοπιστία κατασκευής.

Η Κοραής tailor made wood αποτελεί την καλύτερη λύση για κατασκευές υψηλής αισθητικής και αντοχής, με εργονομικό design, ανώτερης ποιότητας και αντοχής υλικά, που στόχο έχει να προσδώσει στο χώρο που αγαπάτε την προσωπική σας σφραγίδα και τη δική σας αρχιτεκτονική πινελιά και θα σας κάνει να το ζείτε με άνεση και ασφάλεια.

Korais TailorMade Wood

Τηλ. 2228 023045 – Κιν. 695 6084845 / 695 6546618

Facebook: Korais

Instagram: korais tailormade wood

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top