Κοντζίνος Φυσικό Αέριο Υδραυλικά Ηλιακά

Κοντζίνος: Η λύση στο Φυσικό Αέριο, Υδραυλικά και Ηλιακά

Αφιέρωμα Σπίτι 2023 Η εξοικονόμηση ενέργειας μιας κατοικίας μπορεί να γίνει με τη σωστή επιλογή υλικών Φυσικού Αερίου, Υδραυλικών και Ηλιακών συστημάτων. Η σωστή κατανάλωση ενέργειας και η επιλογή των κατάλληλων υλικών αποφέρει ποιοτικότερα αποτελέσματα σε θέρμανση και ψύξη, ενώ καταλήγει και σε περισσότερη οικονομία. Η εταιρεία Κοντζίνος βρίσκεται στο χώρο του Φυσικού Αερίου, των […]

Αφιέρωμα Σπίτι 2023

Η εξοικονόμηση ενέργειας μιας κατοικίας μπορεί να γίνει με τη σωστή επιλογή υλικών Φυσικού Αερίου, Υδραυλικών και Ηλιακών συστημάτων. Η σωστή κατανάλωση ενέργειας και η επιλογή των κατάλληλων υλικών αποφέρει ποιοτικότερα αποτελέσματα σε θέρμανση και ψύξη, ενώ καταλήγει και σε περισσότερη οικονομία.

Φώτο: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η εταιρεία Κοντζίνος βρίσκεται στο χώρο του Φυσικού Αερίου, των Υδραυλικών και των Ηλιακών για σχεδόν 25 χρόνια. Ξεχωρίζει με λέβητες φυσικού αερίου, όπως και εξαρτήματα αερίου. Επιπλέον, εκεί θα βρούμε μια μεγάλη συλλογή από υδραυλικά για την κατοικία μας, όπως νιπτήρες, πορσελάνες, αλλά και σώματα πάνελ. Ακόμη μας προτείνουν ηλιακούς θερμοσίφωνες αντοχής ως μια λύση στη θέρμανση.

Φώτο: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Παράλληλα στην Κοντζίνος μπορούμε να διαλέξουμε είδη θέρμανσης όπως λέβητα ξύλου, λέβητα πετρελαίου και ατομικές μονάδες. Τέλος υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από λιανική πώληση με προϊόντα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά για κάθε σπίτι.

Λεωφ. Γεωρ. Παπανδρέου, Χαλκίδα 

Τηλ. 2221 044602

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top